google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΠΑΡΤΗ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΑΖ

ΣΠΑΡΤΗ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΑΖ

Η Κυπαρισσία έχασε στο «καμίνι της Σπάρτης», αλλά είναι ζωντανή στη μάχη για την άνοδο στη Γ” εθνική. Ο Θεοδωρακόπουλος μ” ένα γκολ -«ποίημα» στο 73′ έδωσε το φίλι της ζωής στην πρωταθλήτρια Μεσσηνίας που γνώρισε με σκορ 2-1 την πρώτη της ήττα στα μπαράζ. Ο Σεμερτζίδης στο 7′ και ο Χαλίλι στο 43′ είχαν δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στη Σπάρτη, η οποία έφθασε την Κυπαρισσία στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά δεν υπερτερεί στην ισοβαθμία, καθώς οι δύο ομάδες έχουν από μια νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια και την ίδια διαφορά τερμάτων (1-0 και 2-1).
Ως εκ τούτου αν ολοκληρώσουν ισόβαθμες τα μπαράζ, θα χρειαστούν να δώσουν μπαράζ σε ουδέτερο στις 7 Ιουνίου στο Αργος ή στην Κόρινθο. Γι” αυτό και οι 2.000 φίλαθλοι που κατέκλυσαν χθες κάθε γωνιά του γηπέδου της Λακωνίας δεν έφυγαν χαρούμενοι. Αντίθετα οι 300 φίλοι της Κυπαρισσίας χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες του Αλέξη Μαντζούνη. Η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας ήταν χθες κακή στο πρώτο μέρος, αλλά αντέδρασε στην επανάληψη και με τη ψυχή που τη χαρακτηρίζει πέτυχε το γκολ που τη βάζει ξανά στο παιχνίδι. Να σημειωθεί ότι το μεγάλο ντέρμπι παρακολούθησε και ο χρηματοδότης της Σπάρτης και ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη