google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΟΚ; Πρώτη στις 3 Αυγούστου. Υποστολή σημαίας για Λυδιώτη

ΑΟΚ; Πρώτη στις 3 Αυγούστου. Υποστολή σημαίας για Λυδιώτη

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αποτελεί πλέον γεγονός!
Η έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε για τη Δευτέρα στις 3 του Αυγούστου, όταν το παρόν αναμένεται να δώσουν όλα τα παλιά και νέα αποκτήματα του έμψυχου δυναμικού.
Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες έχοντας οδηγό τη περσινή ονειρεμένη σεζόν,  η ομάδα θα <<χτιστεί>> βήμα-βήμα υπό τις οδηγίες του Νίκου Φρούσου, η παρουσία του οποίου αποτελεί εγγύηση για την ορθότερη δυνατή προετοιμασία του συλλόγου.
Με εμφανώς υψηλότερες απαιτήσεις οι πρωταθλητές Μεσσηνίας υπόσχονται να παρουσιαστούν εκ νέου ανταγωνιστικοί και συνδυάζοντας το θέαμα με την ουσία να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που με τον ορισμό τριάντα αγωνιστικών -και μετέπειτα τα μπαράζ- θα θυμίζει πάλι ένα μικρό μαραθώνιο…
Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Λυδιώτης
Είναι πάντα δύσκολο να λες αντίο σε κάποιον που έχει προσφέρει πολλά.
Ο Αθλητικός Όμιλος Κυπαρισσίας ευχαριστεί ολόθερμα το Γιώργο Λυδιώτη για τη πολυετή και σημαντική προσφορά του στο σύλλογο, που καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του αποτέλεσε υπόδειγμα αθλητή.
Υπήρξε παράδειγμα ήθους καθώς τίμησε τη φανέλα με το παραπάνω, ενώ ταυτόχρονα ανέδειξε τη νοοτροπία που οφείλει να έχει κάθε ποδοσφαιριστής.
Αποχωρεί από το έμψυχο δυναμικό, αλλά παραμένει παντοτινά μέλος της ποδοσφαιρικής μας οικογένειας!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη