google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ..

Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ..

ΗΡΕΜΑ και με διάλογο αυτές τις ημέρες έκαναν όπως φαίνεται οι πολίτες για το δημοψήφισμα που αποτέλεσε σημείο αναφοράς σε κάθε γωνία του Νομού μας με πολιτικές και οικονομικές εκτιμήσεις για το μέλλον της χώρας. Αρκετοί πολίτες πάντως προβληματίστηκαν για το πολιτικό σύστημα των τελευταίων 40 ετών που δεν άλλαξε εκτιμώντας ότι οι Έλληνες δεν εξελιχθήκαμε πολιτικά σε μια χώρα που υπάρχει έλλειψη Παιδείας συνολικά.
Ο φακός μας αποθανάτισε πάντως στο κέντρο της Κυπαρισσίας την παρέα του ΟΧΙ και του ΝΑΙ που παρά τις πολιτικές τους πεποιθήσεις όχι μόνο έκαναν διάλογο αλλά κυρίως τσούγκρισαν τα ποτήρια. Εκτίμησή τους ήταν ότι πρέπει να μείνουμε ενωμένοι παρά το αποτέλεσμα γιατί είναι πολλά αυτά που μας ενώνουν παρά αυτά που μας χωρίζουν. Μεταξύ της παρέας και πρώην διοικητής του νοσοκομείου, πρώην αυτοδιοικητικοί, επιστήμονες και φίλοι....που θεωρούν ότι ο πολιτικός πολιτισμός στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία δεν πρέπει να χαθεί.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη