google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ- ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ- ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

Όλες οι πολιτικές δυνάμεις της Χώρας που έχουν Ευρωπαϊκό προσανατολισμό συμφωνούν ότι το χρέος που έχει η Ελλάδα είναι μη βιώσιμο και ότι οι θυσίες των Ελλήνων όλα αυτά τα χρόνια είναι τεράστιες. Αν γίνει λοιπόν ένα «κούρεμα» του χρέους ώστε να είναι βιώσιμο και τα μέτρα χαλαρώσουν έστω λίγο η Ελληνική οικονομία θα ανακάμψει με λιγότερο πόνο και καθόλου φόβο. Έτσι θα είναι ενωμένο το πολιτικό σύστημα και ως εκ τούτου ενωμένος ο λαός. Το ΔΝΤ έχει θέσει το θέμα του «κουρέματος» και η Ευρώπη αναγνωρίζει τις θυσίες των Ελλήνων. Μπορούμε έτσι να εκμεταλλευτούμε αυτές τις δύο θέσεις.
Αυτή τη στιγμή ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, Χ,Α, και άλλοι εξωκοινοβουλευτικοί φιλοευρωπαϊκοί σχηματισμοί να αφήσουν τις βεντέτες και το ανώριμο εγώ τους, να ενωθούν και να βρουν λύση ΤΩΡΑ!!! Οι εταίροι μας και το ΔΝΤ δεν θα κάνουν παραχωρήσεις σε ένα διχασμένο πολιτικό σύστημα και ένα διχασμένο Ελληνικό λαό του ΝΑΙ ή του ΟΧΙ, το μόνο που θα τους πείσει είναι να βρουν απέναντι τους ένα ενωμένο πολιτικό σύστημα που θα εκπροσωπεί έναν ενωμένο λαό.
 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΆΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Υ.Γ. Μπορεί να είναι ουτοπικό αυτό για να μπορέσει να το κάνει κάποιος Έλληνας πολιτικός, αλλά είναι η μόνη λύση και επιτακτική ανάγκη για να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη