google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΠΟΨΗ: διαμαρτυρία προδωμένου ψηφοφόρου!

ΑΠΟΨΗ: διαμαρτυρία προδωμένου ψηφοφόρου!

Κύριε Τσίπρα, κ. Κοζομπόλη.
  Σας ψήφισα πριν 5 μήνες, αν και δεν είμαι  κανονικός αριστερός.  Επιβεβαίωσα την εντολή μου προς εσάς  πρίν λίγες μέρες με το Δημοψήφισμα. Μου είπατε ψέμματα, με εξαπατήσατε. Το ότι κάνουν το ίδιο όλοι οι πολιτικοί, δεν είναι δικαιολογία. Κατηγορώ και τους άλλους το ίδιο. Κανείς τους δεν έχει ευθιξία, δεν έχει λίγη 'τσίπα' που λέει ο λαός μας.  
Σας θυμίζω πως στην Αρχαία Ελληνική Δημοκρατία οι άρχοντες ήταν διαρκώς ελεγχόμενοι και  ανακλητοί από το λαό, και έκαναν απολογισμό του έργου τους πριν παραδώσουν στον επόμενο.
   Πρέπει αμέσως να παραιτηθείτε και να παραδώσετε την έδρα σε άλλους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που οφείλουν να τηρήσουν τις υποσχέσεις που μας έδωσαν. Δηλαδή, εν τέλει, πρέπει να πέσει η Κυβέρνηση και να γίνει μια Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας με ανθρώπους σαν την Ντόρα, τον Θεοδωράκη, οι οποίοι τουλάχιστον λένε την σκληρή αλήθεια (τους), δεν λένε ψέμματα κλπ.
  Πρέπει να παραδεχθείτε πως η ελλάδα χρωστάει και δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
  Είναι κρίμα που οι καλοί άνθρωποι είναι αιθεροβάμμονες , χαζοί και ρομαντικοί, και καταντούν ψεύτες όπως εσείς.
  Και είναι κρίμα, -επίσης- , που οι 'κακοί' λένε περισσότερες αλήθειες, είναι 'ξύπνιοι' και ρεαλιστές.
  Κρίμα δεν είναι να λένε αλήθειες μόνο τα ακραία κόμματα :ΚΚΕ και Χ.Α.?
  Και ρωτάει ο απλός λαός:  Ρε παιδιά. Γιατί δεν υπάρχουν πολιτικοί που να λένε την αλήθεια και να είναι δημοκράτες  και για το γενικό συμφέρον?  Γιατί τόσο ψέμμα?  Πώς δέχεστε να παίρνετε ακόμα τα 9.000 ευρώ το μήνα ενώ ο λαός πεινάει?
   Ντροπή σας που λέγεστε και 'προοδευτικοί'. παραιτηθείτε τώρα!

   Αντωνης Αντωνόπουλος, Κυπαρισσία, ένας απλός ψηφοφόρος...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη