google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΠΟΨΗ: άλλος ένας ψεύτης Πρωθυπουργός! ρίξτε τον!

ΑΠΟΨΗ: άλλος ένας ψεύτης Πρωθυπουργός! ρίξτε τον!

Το τραγούδι του Βαμβακάρη 'οι Πρωθυπουργοί' θα είναι πάντα επίκαιρο. Πρόλαβε και το έκδωσε σε δίσκο λίγο πριν την Δικτατορία του Μεταξά, αλλιώς θα ήταν απαγορευμένο , ίσως να μην το ξέραμε σήμερα.
  (...)όσοι γινούν πρωθυπουργοί όλοι τους θα πεθάνουν
 τους κυνηγάει ο λαός  για τα καλά που κάνουν
  (...) 
  βάζω υποψηφιότητα Πρωθυπουργός να γίνω
  να κάθομαι τεμπέλικα να τρώω και να πίνω
  κλπ

  Η πολιτική στην Ελλάδα μοιάζει με ένα διαρκές θέατρο όπου αλλάζουν συνεχώς οι ηθοποιοί, και φαίνεται πως αλλάζει το σενάριο, αλλά στην πορεία βλέπουμε πως είναι το ίδιο ακριβώς έργο.
  Αν οι κοψοχέρηδες τηρούσαν το λόγο τους, δεν θα υπήρχε στην Ελλάδα άνθρωπος με 2 χέρια.
   Ένας απ αυτούς είμαι και γω που ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, και στο Δημοψήφισμα ΟΧΙ.
  Άλλος ένας ψεύτης πρωθυπουργός!  Ξεπέρασε και τον αρχιερέα του ψεύδους , τον Αντρέα Παπαντρέου.
  Αν τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα, θα έπρεπε να πει την αλήθεια στο λαό έστω και τώρα, να παραδεχθεί πως άλλα έλεγε και πως άλλα θα κάνει, και βεβαίως να παραιτηθεί.
  Το Δημοψήφισμα είχε λάθος ερώτημα: έπρεπε να έλεγε: δέχεστε το μνημόνιο της Ευρώπης και τις θυσίες που αυτό συνεπάγεται , ή θέλετε ρήξη και πιθανή επιστροφή στη δραχμή με ό,τι αυτό συνεπάγεται?
  Ο λαός ψήφισε 62% ΟΧΙ, παρ' όλη την παράνομη πλύση εγκεφάλου που έγινε υπέρ του ΝΑΙ. Δηλαδή στην πραγματικότητα τουλάχιστον  οι 7 στους 10 Ελληνες θέλουν ρήξη. Και θέλουν να τιμωρηθούν όλοι οι Πολιτικοί και οι Βουλευτές και οι Πρωθυπουργοί που ευθύνονται για το τεράστο χρέος.
  Υπάρχουν εκατοντάδες ζάπλουτοι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ που έχουν βγάλει δεκάδες δισ στη Ελβετία. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τους άγγιξε. Δεν μείωσε το μισθό των βουλευτών στο μισό. Δεν απελευθέρωσε την κάνναβη όπως είχε υποσχεθεί, όλες οι φυλακές γέμισαν από χρήστες και καλλιεργητές ενός φαρμακευτικού φυτού. Το ότι ορκίστηκε πολιτικό όρκο ο Αλέξης, αυτό από μόνο του δεν συνιστά επαναστατική πράξη.
   Ψεύτης, ψεύτης και πάλι ψεύτης. Ας βρει το κουράγιο να το παραδεχτεί.
   Ούτως ή άλλως η καρέκλα του τρίζει. Κρίμα.
   Πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές ή νέο Δημοψήφισμα για ευρώ ή δραχμή. Η κυβέρνηση και η η Βουλή δεν εκπροσωπούν πλέον την λαϊκή βούληση.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε με τις απόψεις ή μέρους αυτών του επιστολογράφου συνεργάτη μας αλλά είμαστε ανοιχτοί επώνυμα να ακούμε όλες τις απόψεις...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη