google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΠΟΨΗ: αυτή είναι η λύση για το ΧΡΕΟΣ! (αλλά δεν θα γίνει...)

ΑΠΟΨΗ: αυτή είναι η λύση για το ΧΡΕΟΣ! (αλλά δεν θα γίνει...)

Είναι απλό!. 
  Η Ελλάδα χρωστά στους δανειστές της 350 περίπου δισ. ευρώ. Και, τα κλεμμένα λεφτά που έχουν διώξει Έλληνες στην Ελβετία και αλλού, είναι κι αυτά τόσα και πολύ περισσότερα.!
  Και όταν εννοούμε κλεμμένα, εννοούμε στ' αλήθεια κλεμμένα: από το κράτος, από τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις, δηλαδή εν τέλει απ τον λαό.  Τα πολλά λεφτά δεν βγαίνουν με το μεροκάματο, μόνο με κομπίνες βγαίνουν. Υπάρχουν στην Ελλάδα 3.000- 5000 χιλιάδες 'κουρελιάρηδες ψευτοπλούσιοι', η 17Ν τους ονόμαζε 'λούμπεν μεγαλοαστική ταξη'= ΛΜΑΤ.  Ολοι αυτοί, ενώ οι παπούδες τους και οι γιαγιάδες τους είχαν πρόβατα, ήσαν αγρότες και κτηνοτρόφοι (όπως και όλων μας), όμως αυτοί μέσα σε μερικές δεκαετίες, σε έναν αιώνα έγιναν ζάπλουτοι, αυτοί μάζεψαν τη μισή Ελλάδα σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη, μας έκαναν και όλους μας λίγο-πολύ νεόπλουτους, και το αποτέλεσμα ήταν να διογκωθεί το χρέος της χώρας.
   Το 90% των πολιτικών της Ελλάδας έχουν βγάλει κλεμμένα λεφτά στο εξωτερικό. Ολοι οι πρώην Πρωθυπουργοί και οι περισσότεροι Υπουργοί έχουν τρομερή ευθύνη. Δεν είναι μόνο ο Τσοχατζόπουλος. Επίσης το 80% των βουλευτών.
  Κυρία Λαγκάρντ, κ. Σόιμπλε, κ. Ολάντ. κ. Μέρκελ, κλπ. κλπ.  Μην τιμωρείτε τον πονεμένο μα περήφανο λαό της Ελλάδας που δεν φταίει σε τίποτα. Πάρτε τις καταθέσεις των πλουσίων στην Ελβετία.  Έτσι θα παραδειγματίσετε και τα άλλα κράτη να μην φτάσουν στην ίδια θέση.
  Εμείς, ο λαός, δεν θέλουμε να χρωστάμε ως κράτος. Αντιθέτως, μας χρωστάτε εσείς οι ευρωπαίοι.
  Γλυτώστε μας από την πολιτική ολιγαρχία που καταστρέφει τη χώρα.
  Όμως ο ρεαλισμός λέει πως δεν θα το κάνετε, με πρόφαση 'το απόρρητο και το εγγυημένο των καταθέσεων'.  Όμως η αλήθεια είναι πως και  σεις έχετε λερωμένη τη φωλίτσα σας...
   Γι αυτό και θα βρούμε μόνοι μας το δίκιο μας...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη