google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 6-0

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 6-0

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο ΑΟΚ το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, αφού επικράτησε με το ευρύ 6-0 τον Απόλλωνα Πεταλιδίου.Αποδίδοντας εξαιρετικό κατά διαστήματα ποδόσφαιρο οι γηπεδούχοι επέβαλαν το ρυθμό τους με το καλημέρα και ανακτώντας το πλήρη έλεγχο του ματς μετέτρεψαν το πρώτο 90λεπτο της αγωνιστικής περιόδου σε ένα διαρκή επιθετικό μονόλογο!
Η ξεκάθαρη υπεροχή μετουσιώθηκε τρισάκις σε γκολ στο πρώτο μέρος με σκόρερ αρχικά το Παπαγεωργίου, μετέπειτα τον Αργυρόπουλο και εν συνεχεία το Κόλλια, με την υπόθεση πρόκριση να έχει τελεσιδικήσει προτού οι δύο ομάδες οδηγηθούν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος οι θεατές παρακολούθησαν το ίδιο έργο με το συγκρότημα του Νίκου Φρούσου να συνδυάζει ουσία και πλουραλισμό στο παιχνίδι του, προσφέροντας απολαυστικό θέαμα στους πενήντα περίπου οπαδούς που αψήφησαν το μεσημεριανό καύσωνα και βρέθηκαν στο γήπεδο της πόλης.
Όπως ακριβώς τελείωσε το πρώτο ημίχρονο έτσι άρχισε το δεύτερο με το Κόλλια σε ρόλο εκτελεστή να σημειώνει δύο ακόμη τέρματα, σημειώνοντας έτσι χατ τρικ και ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 5-0.
Το κερασάκι στη τούρτα ενός αγώνα που -ένεκα της χαώδους διαφοράς δυναμικότητας- δε προσφέρεται για ιδιαίτερα ασφαλή συμπεράσματα έβαλε ο νεαρός Κωνσταντόπουλος εξαργυρώνοντας με γκολ την εξαιρετική του εμφάνιση.
Μοναδικό μελανό σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Φώτη Παναγόπουλου που αντικαταστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς ωστόσο το χτύπημα να εμπνέει κάτι ο ανησυχητικό.
Επόμενο παιχνίδι και πάλι εντός έδρας για το θεσμό του Κυπέλλου, την ερχόμενη Κυριακή, αυτή τη φορά κόντρα στο Πάμισο!
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζαρακοβίτης, με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Γαλακούτη.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αντωνόπουλος, Ανδρουτσής, Γεωργιόπουλος, Γιαννόπουλος, Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος, Παπαγεωργίου (70′ Μανδραπήλιας), Φ. Παναγόπουλος (35′ λ.τρ. Κωνσταντόπουλος), Μιλοσέσκι (80′ Μιτρόφ), Κόλλιας.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Σταυρόπουλος, Δαμήλος (30′ Πετρόπουλος), Καπρουλάς, Κουτσολίας, Φλέσσας, Κ. Κορμπής, Μπογκντάνι, Στ. Χρονόπουλος, Κοστόφ (60′ Θερριός), Ξαρχάκος, Α. Χρονόπουλος (46′ Γ. Κορμπής).

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη