google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΟΚ ΜΕ 2-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ

ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΟΚ ΜΕ 2-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ


ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ για τα καλά ο ΑΟΚ παρά τους κλυδωνισμούς στα διοικητικά του θέματα καθώς επικράτησε της Σπερχογείας πιάνοντας τον ταύρο από τα..κέρατα σκοράροντας με το 2-0 στην καυτή έδρα του ανεβάζοντας ψυχολογικά το αγωνιστικό κομμάτι του σωματείου καθώς τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα...
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Μέτριο ήταν το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο χωρίς αξιόλογες φάσεις παρά μόνο στο 4ο λεπτό από την πλευρά των γηπεδούχων. Ο Δημητρίου που απείλησε πολλές φορές την περιοχή των γηπεδούχων κατάφερε να κάνει δυνατό σουτ στο 15ο λεπτό αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δίχτυα κάνοντας την ευκαιρία για την Σπερχογεία, Όμως ο ρυθμός ανέβηκε σταδιακά με αποτέλεσμα στο 25ο λεπτό της συνάντησης με σωτήρια ενέργεια στην άμυνα των ταύρων, ο εκπληκτικός Κόλλιας πλάσαρε κάνοντας το 1-0 για τον ΑΟΚ αποτελώντας φέτος τον πρώτο σκόρερ της ομάδας. Ο Γαργαρώνης στο 27ο λεπτό μετά από φάουλ εκτέλεσε την ενέργεια με την μπάλα να φεύγει πάνω από το δοκάρι, ενώ ο Κόλλιας επανήλθε με νέα ευκαιρία λίγα λεπτά αργότερα. Ο Δημητρίου πάντως απείλησε την εστία του Αντωνόπουλου στο 43ο λεπτό αλλά ο πορτιέρο έξυπνα έπιασε την μπάλα.
Στην επανάληψη μετά από επιθετικό φάουλ στο 51ο λεπτό εκτέλεσε ο Γαργαρώνης, ενώ στο 55ο λεπτό σημειώθηκε μετά από κόντρα φάουλ πάνω στο Χριστόπουλο. Ο ρυθμός ανέβηκε επικίνδυνα όταν ο Κουμούτσος έκανε εσκεμμένη ενέργεια στο 57ο λεπτό και πήρα κόκκινη με το φάουλ να εκτελεί ο Παναγόπουλος και οι φιλοξενούμενοι να μείνουν με 10 παίκτες. Αμέσως η Σπερχογεία έκανε την πρώτη αλλαγή βγάζοντας τον Χριστόπουλο για να μπει στο γήπεδο ο Καραχάλιος, ενώ ο ΑΟΚ έβγαλε τον Κωνσταντόπουλο για να μπει ο Μανδραπήλιας. Δεν άλλαξε κάτι πάντως αλλά ο Παπαγεωργίου στο 62 είχε ευκαιρία για σκοράρισμα, καθώς και ο Παναγόπουλος στο 68ο λεπτό που τρύπωσε στην άμυνα των ταύρων. Τελικά στο 80ο λεπτό μετά από σύγχυση στην άμυνα της Σπερχογείας ο Κουρέας αντί να δώσει την μπάλα έκανε αυτογκόλ γράφοντας το 2-0. Οι τελικές αλλαγές για τις 2 ομάδες ήταν εκατέρωθεν με Καραματσούκη για Σπερχογεία και Ζαφείρη για ΑΟΚ όπου σφράγισαν την νίκη της τοπικής ομάδας χωρίς άλλες εκπλήξεις.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αντωνόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος Π., Γεωργιόπουλος, Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος, Κόλλιας, Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπανδραπήλιας.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Κουμούτσος, Δικαίος Αργ., Κουρέας, Ντέρτζια, Ζουμπόπουλος, Κουλόπουλος, Μαλλικούρτης, Γεωργαντάς, Χριστόπουλος, Δημητρίου,
Από τις ιστοσελίδες του radio936, kyparissianews.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη