google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 30 πρόσφυγες, σαν τη μία γαλοπούλα που γλυτώνει το σφάξιμο!

30 πρόσφυγες, σαν τη μία γαλοπούλα που γλυτώνει το σφάξιμο!


Κάθε Χριστούγεννα ο Πλανητάρχης Πρόεδρος της Αμερικής πηγαίνει σ ένα μεγάλο 'κοτέτσι'-φάρμα και ξεχωρίζει μια τυχερή γαλοπούλα που την γλυτώνει από τη σφαγή.  Όλες οι υπόλοιπες πηγαίνουν ολοταχώς για το γιορτινό τραπέζι.
   Τό σόου αυτό γίνεται κάθε χρόνο είδηση. Κανάλια, φωτογραφίες, κεράσματα. Γίνεται κανονική γιορτή που δείχνει τη γενικότερη αντίληψη για την ζωή που έχουν οι ζάπλουτοι  ψευτοχριστιανοί 'προτεστάντες' της δύσης. Το νόημα της πράξης είναι πως ο Πρόεδρος  κάνει μια καλή πράξη, κάνει κάτι καλύτερο απ το τίποτα. Σαν να λέει : θα ήθελα να τις σώσω όλες, όμως δεν μπορώ, λυπάμαι. Αλλά κι αυτό που κάνω, είμαι καλός άνθρωπος! χά, χά χά!!!

     Το ίδιο ακριβώς έγινε με τους 30 πρόσφυγες που διάλεξαν με κλήρο για να σωθούν από την  προσφυγιά. Τους πήγαν με αεροπλάνο, θα τους βρουν σπίτι, καλύτερα κι απο μάς.  Η προσευχή τους στον Αλλάχ έπιασε.  
 Αλλά για τους άλλους εκατοντάδες χιλιάδες που κοιμούνται στο ύπαιθρο, και για τις χιλιάδες που πνίγηκαν στη θάλασσα, και για τα άλλα εκατομμύρια και δισεκατομμύρια των κατοίκων της γης και υποφέρουν κάτω από δικτατορικές κυβερνήσεις , γι αυτούς δεν ασχολείται κανείς.  Γι αυτούς δεν υπάρχει Θεός, ή έστω, απλά δεν ήταν τυχεροί. Είναι κάπως σαν το τζόκερ.

  Αυτή η υποκρισία της Δύσης δεν θα μείνει ατιμώρητη . Θα τιμωρηθούν από την ίδια την ζωή. Όλες οι προηγμένες χώρες της δύσης βαρύνονται για εκατομμύρια εγκλήματα που έκαναν στο παρελθόν ως αποικιοκράτες. Το βάρος που έχουν στους ώμους τους, κυβερνήτες και λαός, οφείλουν να το ξεπληρώσουν βοηθώντας σήμερα έμπρακτα τα κράτη που υποφέρουν. Το 99% του πληθυσμού στα μουσουλαμνικά κράτη (αλλά και αλλού) φωνάζει: κάντε κάτι, υποφέρουμε, σώστε μας. Αν δε τους βοηθήσουμε εκεί που βρίσκονται ,  θα έρθουν όλοι στην Ευρώπη και θα μας 'πνίξουν'. Και θα έχουν δίκιο...
   Αντώνης Αντωνόπουλος, Κυπαρισσία

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη