google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ανδρουτσής «Λάθος όσοι βιάζονται να τιμήσουν την ισοπαλία ως αποτυχία». Κάλεσμα στου φιλάθλους

Ανδρουτσής «Λάθος όσοι βιάζονται να τιμήσουν την ισοπαλία ως αποτυχία». Κάλεσμα στου φιλάθλους

Στο -3 και μια ανάσα από την κορυφή βρίσκεται εκ νέου η Κυπαρισσία που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα στραβοπατήματα Παμίσου και Πύλου. Η ομάδα του Νίκου Φρούσσου, που πέρασε σίγουρα μια μεγάλη κρίση τις προηγούμενες ημέρες, φαίνεται να βγαίνει δυνατή από αυτή και να δείχνει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει με την υπόθεση τίτλου μετά την χθεσινή νίκη με 2-0 επί της Σπερχογείας. Ο ποδοσφαιριστής Στέφανος Ανδρουτσής κάνει λόγο ότι κακώς κάποιοι έβγαλαν εκτός τίτλου τον ΑΟΚ και καλεί τους φιλάθλους να βρεθούν κοντά στην ομάδα στα τρία ματς που ακολουθούν με Αρφαρά, Πάμισο και Πύλο. Συγκεκριμένα, μας δήλωσε τα εξής: «Το χθεσινό παιχνίδι ήταν για εμάς κομβικό και η νίκη επιτακτική μιας και περιμέναμε στραβοπατήματα Παμίσου και Πυλου αντίστοιχα.
Ανταποκριθήκαμε ανάλογα και με τη βοήθεια των υπόλοιπων αποτελεσμάτων είμαστε ακόμα πιο κοντά στη κορυφή. Εδώ φαίνεται πόσο αμφίρροπο είναι το φετινό πρωτάθλημα και πόσο λάθος ειναι όποιοι βιάζονται να τιμήσουν την ισοπαλία ως «αποτυχία». Η συγκομιδή των όποιων βαθμών είναι χρυσός και θα φανεί στη πορεία. Ο ΑΟΚ έχει το πλάνο του και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος. Δεν έχουμε χρόνο εξάλλου να ακούμε τους «καλοθελητές» μιας και το πρόγραμμα είναι βαρύ έχοντας τρία παιχνίδια υψίστης σημασίας που μετά το πέρας αυτών θεωρώ πως οι ισορροπίες θα έχουν αλλάξει. Αρχή τη Κυριακή με τα Αρφαρα, και στη συνέχεια με Πυλο και Πάμισο, όπου καλω όλους τους φιλάθλους που αγαπανε την προσπάθεια αυτής της ομάδας και τη θέλουν ψηλά να παρευρεθούν μιας και όλοι αυτοί ειναι οι δύναμη μας».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη