google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΞΑΝΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΞΑΝΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η πρώτη συνάντηση των Κοπανακαίων στο Stanley Hotel. Παρά τα συγκυριακά προβλήματα προσέλευσης, τριάντα (30) και πλέον άτομα παρευρέθησαν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης. Παρά την απουσίας τους, με γραπτές επιστολές χαιρέτισαν την επανεκκίνηση του Συλλόγου ο τέως Δήμαρχος μας κ. Δ. Δριμής, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριφυλίων Συλλόγων κ. Π. Λούτος και ο εκδότης και συγγραφέας των «Μεσσηνιακών Χρονικών» κ. Χ. Ρέππας. Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο τέως Δήμαρχος μας κ. Δ. Βόγκας με τη σύζυγο του και ο Αντιδήμαρχος κ. Γ. Μερκούρης με τη σύζυγο του. Ακούστηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις, τις οποίες το νέο Δ.Σ. καλείται να τις επεξεργαστεί και να τις υλοποιήσει.
Στη ψηφοφορία που ακολούθησε, εξελέγησαν για το επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο οι κάτωθι: 1.Τσαρουχάς Νίκος 2.Παναγόπουλος Στέφανος 3.Νικολακόπουλος Θανάσης 4.Παπαδόπουλος Παναγιώτης 5.Καράμπελας Μήτρος 6.Κατσούλης Γιάννης 7.Ηλιόπουλος Γρηγόρης
Το Δ.Σ. θα συνέλθει την ερχόμενη εβδομάδα στα γραφεία του Συλλόγου για να συγκροτηθεί σε σώμα. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά το μέλος μας, Δικηγόρο κ. Τάσο Χριστοφιλόπουλο για τις νομικές του συμβουλές και την προσπάθεια που ξεκινά για ένα νέο καταστατικό. Εκφράζουμε όλοι εμείς την παράκληση να εγγραφούν και να συμπαραταχθούν μαζί μας όλοι οι απανταχού Κοπανακαίοι. Γρηγόρης Ηλιόπουλος Μέλος Δ.Σ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη