google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Νίκες για τις μικτές Μεσσηνίας

Νίκες για τις μικτές Μεσσηνίας

Κάτι έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια στις μικτές του Νομού μας, και είναι Ηλίου Φαεινότερον πως ο Τάκης Δρούγας ως ενωσιακός πλέον προπονητής και ένας νέος άνθρωπος με φιλοδοξίες και αγάπη για την δουλειά του, κάνει εξαιρετική δουλειά στα ταλέντα της περιοχής που φιλοδοξούν να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Ο “Μαραντόνα”  λοιπόν, συνεχίζει το έργο των Αλέκου Τσατά και Άγγελου Σκαφιδά αναζητώντας ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές από τον Νομό μας, φιλοδοξώντας να μπορέσουν αυτά τα παιδιά να στελεχώσουν επιτυχώς τις μικτές ομάδες του Νομού μας. αλλά και εν συνεχεία να κάνουν εάν οι συνθήκες το επιτρέψουν το όνειρο τους πραγματικότητα, παίζοντας σε επαγγελματικές κατηγορίες.
Η δουλειά που γίνεται στις μικτές μας τόσο από άποψη οργάνωσης, όσο και προπονητικών συνθηκών και αποτελεσμάτων είναι κάτι παρα πάνω από πολύ καλές, ενώ πολλές φορές οι άνθρωποι των μικτών μας δέχονται τα συγχαρητήρια και από τις αντίστοιχες αντίπαλες ομάδες που αγωνίζονται σε άλλους Νομούς! Ο Τάκης Δρούγας σε πρόσφατη επικοινωνία μας θεωρεί πως η Μεσσηνία είναι πηγή πολλών ταλαντούχων παικτών και φυσικά δικαιώνεται αφού τα τελευταία χρόνια έχουν φύγει αρκετά παιδιά ώστε να πλαισιώσουν τις ακαδημίες μεγαλύτερων ομάδων κυρίως από την πρωτεύουσα. Μεγάλη πικρία του και απορία του ταυτόχρονα όμως, είναι η αδιαφορία όπως θεωρεί από την μεγάλη ομάδα του Νομού την “Μαύρη Θύελλα” αφού όπως μας τόνισε, όταν αγωνίζονται εδώ οι μικτές μας έρχονται προπονητές και σκάουτερ από πολλές ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών και από πολύ μακριά, ενώ από την Καλαμάτα δεν έρχεται κάποιος να δει αν υπάρχει κάποιο παιδί που θα μπορούσε να αποτελέσει μια ελπίδα για το μέλλον της “Μαύρης Θύελλας”.
Στα των αγωνιστικών τώρα, σήμερα οι μικτές μας αγωνίστηκαν με τις αντίστοιχες της Λακωνίας νικώντας και στις 2 κατηγορίες. Παίδων και Νέων!
Η μικτή παίδων Λακωνίας στον εντός έδρας αγώνα με την Μικτή Μεσσηνίας
Σήμερα Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στο Α.Ε.Κ.Ε.Π.Σ. Λακωνίας οι ομάδες παίδων και νέων της Λακωνίας αγωνίστηκαν απέναντι στις αντίστοιχες της Μεσσηνίας.
Οι παίδες στον πρώτο αγώνα της ημέρας ηττήθηκαν 1 – 4 από τους μικρούς της Μεσσηνίας. Προηγήθηκαν με τον Αποστολόπουλο στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η μικτή Μεσσηνίας ανέτρεχε το σκορ με τους Παπαθεοδωρίδη, 2 γκολ του Λαμπρόπουλου και ένα του Κωστέα.

Μικτή Παίδων Λακωνίας 1 – 4 Μικτή Παίδων Μεσσηνίας

Λακωνία: Λάτσης, Χαντζής, Ζαϊμής, Δρούσιας, Μάνος, Χελιώτης Δ – Α, Αποστολόπουλος, Δημητρακάκης, Μέγρης, Μπάροβιτς, Φιφλής.
Αναπληρωματικοί: Βλάχος, Χελιώτης Λ., Ρόντος, Σουμάκης, Καλογερόπουλος, Ζούμπουλας.
Μεσσηνία: Καραχάλιος, Μωραγιάννης, Οικονομέας, Παπαθεοδωρίδης, Οικονομέας, Νικολακόπουλος, Χαρλέπας, Σερπάνος, Δημόπουλος, Κωστέας, Δημητρίου, Στασινόπουλος.
Αναπληρωματικοί: Θουας, Παπαγιαννόπουλος, Ζαχαριάς, Αλαμπρας, Λαμπρόπουλος, Μεϊντάνης, Σαρδέλης.
Στον δεύτερο χρονικά αγώνα της ημέρας η ομάδα της Μεσσηνίας επικράτησε 1 – 0 με γκολ του Σαρδέλη στο δεύτερο ημίχρονο.

Μικτή Νέων Λακωνίας 0 – 1 Μικτή Νέων Μεσσηνίας

Λακωνία: Aπαλοδημας, Γαρεφαλλάκης, Παπασταθής, Αγγάνης, Στούμπος, Παρασκευόπουλος, Μαλτέζος, Πλατάνας, Φραντζέσκος, Τζανετάκος (58′ Βρύνιος), Κουτσοβασίλης.
Αναπληρωματικοί: Καρβελόπουλος, Μηνακάκης, Καλογερόπουλος, Μάρκου, Δριβάκος, Μανιατάκος.
Μεσσηνία: Μπαχράμης, Συρμπόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Τσιλιγωνέας, Δεδούσης, Μπαζάνης, Παπαδήμος, Σαραντόπουλος, Αντεμαί, Σαρδέλης, Μπάκας.
Ένα σημείο που μας έκανε εντύπωση πέρα από την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και τα περισσότερα από 50 καθίσματα που έλειπαν από τις κερκίδες του Ενωσιακού γηπέδου της ΕΠΣ Λακωνίας ήταν και η οργάνωση της αποστολής των ομάδων της Μεσσηνίας.  Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος οι Μεσσήνιοι αντιμετωπίζουν με την πρέπουσα σοβαρότητα και οργάνωση αυτούς τους αγώνες με πολυμελείς αποστολές, φόρμες, σακίδια και όλα τα απαραίτητα εφόδια που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής που κάνει το ξεκίνημά του στο ποδόσφαιρο.
Επιβάλλεται να ρίξουμε το βάρος στις μικρές ηλικίες όχι στα λόγια, αλλά στις πράξεις.
Επιβάλλεται σε αυτά τα παιδιά να δοθούν όλα τα απαραίτητα εφόδια και να τα στηρίξουμε όλοι όπως μπορούμε.
Παρών μεταξύ προπονητών, παραγόντων ομάδων και φιλάθλων στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Λακωνίας ήταν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας Παναγιώτης Καρράς και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Λεωνίδας Οικονομίδης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη