google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Eικόνες για γέλια και για κλάματα στις εκλογές της ΝΔ!

Eικόνες για γέλια και για κλάματα στις εκλογές της ΝΔ!

Στον…αέρα βρέθηκαν κυριολεκτικά οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία μετά την κατάρρευση του ηλεκτρονικού συστήματος που είχε ως αποτέλεσμα να μην ανοίξουν οι κάλπες το πρωί της Κυριακής.
Αποφασίστηκε η αναβολή των εσωκομματικών εκλογών, όπως ζήτησε επίσημα πλέον ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, καθώς σε διαφορετική περίπτωση προειδοποιεί ότι θα αποσύρει την υποψηφιότητά του.
Την άποψη Μεϊμαράκη φαίνεται να συμμερίζεται και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ ο Απόστολος Τζιτζικώστας εμφανίζεται πιο διστακτικός, επιρρίπτοντας ευθύνες στο σημερινό πρόεδρο για το διαδικαστικό αδιέξοδο..Η πρόταση που συζητείται είναι η αναβολή των εκλογών λόγω των σοβαρών τεχνικών προβλημάτων που είχαν συνέπεια να μην έχει ξεκινήσει μέχρι τώρα η εκλογική διαδικασία.
Είναι χαρακτηριστικό οτι η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο της μηχανοργάνωσης είχε πολλά προβλήματα και δεν ήταν τεχνικά έτοιμη να ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία στην ώρα τους, δηλ. στις επτά το πρωί της Κυριακής 22 Νοεμβρίου.
Η διαδικασία είναι στον αέρα, αφού όχι μόνο δεν κατάφερε η εταιρεία να περάσει το λειτουργικό σύστημα στις ταμπλέτες, αλλά απουσιάζουν φορτιστές και χειριστές των μηχανημάτων.Μένει να αποφασιστεί από τους υποψηφίους εάν θα δεχθούν να γίνει χειρόγραφα η εκλογική διαδικασία.
Η αξιωματική αντιπολίτευση μπήκε με το…αριστερό και η εκλογική διαδικασία κινδυνεύει να μην γίνει, καθώς τα τεχνικά εμπόδια φαίνεται ότι είναι ανυπέρβλητα, αφού ουσιαστικά δεν υπάρχει on line σύστημα.
Πολλοί ήδη φοβούνται ότι ακόμα και να ξεκινήσει η διαδικασία υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να καταρρεύσει το ηλεκτρονικό σύστημα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας με ότι αυτό σημαίνει για την αξιοπιστία των εκλογών αλλά και το κύρος τους, ενώ σίγουρα υπάρξει αμφισβήτηση από τους υποψηφίους.
Αν και η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου ανακοίνωση ότι όλα βαίνουν καλώς, εντούτοις έως τα ξημερώματα της Κυριακής, η εταιρεία προσπαθούσε έως τα ξημερώματα να βρει λύση, αφού υπήρχε πρόβλημα λειτουργίας του λογισμικού στους φορητούς υπολογιστές που θα χρησιμοποιηθούν, ενώ έλειπαν ακόμα και φορτιστές.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη