google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ 3 ΙΕΡΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ 3 ΙΕΡΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

Τους «τρεις μεγίστους φωστήρας, της Τρισηλίου Θεότητος» και την Ημέρα των Γραμμάτων, τίμησε η Τριφυλία. Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 στις 6 το απόγευμα στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Φιλιατρών Μέγας Aρχιερατικός Eσπερινό μετ’ αρτοκλασίας προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών. Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κκ. Χρυσόστομος, με την συμμετοχή ιερέων της περιοχής και την παρουσία πλήθους πιστών.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, καθώς και αρκετοί αιρετοί του Δήμου Τριφυλίας. Ομιλιτής στην εκδήλωση ήταν ο κ. Δημητρίος Παυλόπουλος, Καθηγητής Θεολόγος του Λυκείου Φιλιατρών.
Στη συνέχεια, η Ιερά Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας έκοψε αγιοβασιλόπτα για τους εκπαιδευτικούς ενώ προσέφερε ζεστό ρόφημα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού. Συνδιοργανωτές ήταν ο Δήμος Τριφυλίας, οι Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Τριφυλίας, το Γραφείο Σχολικού Συμβούλου Δημοτικής Εκπ/σης Β΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας, ο Σύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε. Τριφυλίας, οι Σχολικές Μονάδες Φιλιατρών, Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων Σχολικών Μονάδων Φιλιατρών.
Φωτό αρχείου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη