google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ψηφιακά μαθήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ παρέχονται δωρεάν με ένα κλικ

Ψηφιακά μαθήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ παρέχονται δωρεάν με ένα κλικ

Εκατοντάδες ψηφιακά μαθήματα που διδάσκονται στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ είναι διαθέσιμα στους πολίτες, οι οποίοι μπορούν να τα παρακολουθήσουν μέσω του υπολογιστή τους με ένα κλικ.
Η διαδικτυακή πλατφόρμα opencourses.gr προσφέρει αυτή τη στιγμή 3.189 μαθήματα από 25 διαφορετικά ακαδημαϊκά ιδρύματα. Στόχος είναι οι νέες γνώσεις, επιμόρφωση, εξειδίκευση και ευκαιρία στη μάθηση.
Μπορείτε στην παραπάνω διεύθυνση να αναζητήσετε τα μαθήματα ανά Ακαδημαϊκό Ίδρυμα ή ανά Θεματική Περιοχή, ενώ διευκρινίζεται ότι πρόκειται για μαθήματα που διδάσκονται στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ και είναι ελεύθερα προσβάσιμα και δωρεάν διαθέσιμα στο Διαδίκτυο για όλους, και όχι μέρος προγράμματος εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ή προγράμματος σπουδών ΑΕΙ. Τα ανοικτά ψηφιακά μαθήματα δεν προσφέρουν υποστήριξη από διδάσκοντες και δεν οδηγούν στη χορήγηση κάποιου πιστοποιητικού. Προσφέρονται σε όλους όσοι επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους, να μάθουν, να αποκτήσουν πληροφορίες και όλη η προσπάθεια εντάσσεται στον ανοικτό και δημόσιο χαρακτήρα των πανεπιστημιακών και τεχνολογικών ιδρυμάτων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη