google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΗ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ- ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ;

ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΗ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ- ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ;

Αποκομμένη είναι αυτή τη στιγμή η Αττική από την Πελοπόννησο, καθώς αγρότες της Κορινθίας έκλεισαν και τον παράδρομο στο Καλαμάκι, απ” όπου περνούσαν οχήματα. Οι αγρότες που κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους κρατούν κλειστή για πολλοστή μέρα τη νέα Εθνική Οδό στον Ισθμό και κατά διαστήματα κλείνουν και την παλαιά Εθνική οδό, προχώρησαν στο κλείσιμο του παράδρομου αποκόπτοντας εντελώς την Αττική από την Πελοπόννησο.
 Το μεσημέρι, στο μπλόκο του Ισθμού έφτασαν με αυτοκίνητα και ταξί που συμμετέχουν στην απεργία οι απεργοί από την πόλη της Κορίνθου, όπου νωρίτερα επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΟΑΕΕ. Επίσης, από χθες το απόγευμα οι αγρότες έχουν κλείσει και τον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης – Κορίνθου στο ύψος των διοδίων Νεστάνης και θα μείνουν εκεί τουλάχιστον έως σήμερα τα μεσάνυχτα.
Η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό μέσω Αχλαδόκαμπου. Το μπλόκο των αγροτών στη Νεστάνη μετά τις συγκεντρώσεις που ξεκινούν σε λίγο στην Τρίπολη θα ενισχυθεί και από τους οδηγούς ταξί, που θα πάνε στα διόδια με τα αυτοκίνητά τους. Σύμφωνα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, στην περιοχή, λόγω των κινητοποιήσεων, το ταξίδι από την Αθήνα ως την Τρίπολη, που διαρκεί υπό κανονικές συνθήκες δύο ώρες, τώρα ξεπερνά τις πέντε.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη