google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑ-

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑ-

ΔΥΝΑΜΙΚΟ παρών με κινητοποιήσεις έδωσαν τόσο στην Τριφυλία όσο και στο συλλαλητήριο της Αθήνας οι εμπορικοί Σύλλογοι της Κυπαρισσίας, Φιλιατρών και Γαργαλιάνων με δράσεις κοντά στους αγρότες αλλά και στους επαγγελματικούς φορείς...
Οι έμποροι έκλεισαν όλα τα καταστήματα στις πόλεις της Τριφυλίας με την συμμετοχή να είναι καθολική φτάνοντας σε ποσοστό πάνω από το 99%. Παράλληλα με μισθωμένα λεωφορεία οι έμποροι έκαναν πορεία στα μπλόκα των αγροτών στα διόδια της Πελοποννήσου, ενώ με πανό συμμετείχαν δυναμικά στις κινητοποιήσεις στην Αθήνα ζητώντας την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.
Στην Κυπαρισσία με πανό στην είσοδο της πόλης έστειλαν το ηχηρό μήνυμα να μην διαλυθεί η μεσαία τάξη ενώ με σημαίες μετέβησαν στα τοπικά μπλόκα όπως στο Καλονερό όπου έχουν ενωθεί όλες οι τάξεις των φορέων και σωματείων με τους αγρότες. Επίσης δυνάμεις κατοίκων, συλλόγων έκλεισαν το μοναδικό πολυκατάστημα που τόλμησε να λειτουργήσει στην περιοχή της Κυπαρισσίας και είναι Γερμανικών συμφερόντων με αποτέλεσμα να μην είναι τίποτα ανοιχτό. Κλειστά αρτοποεία μέχρι και περίπτερα. Τοwww.kyparissianews.com επιβεβαιώνει ότι τέτοια κινητοποίηση δεν έχει συμβεί ποτέ στην Τριφυλία και μάλιστα με καθολική συμμετοχή..
ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Οι αγρότες στη Μεσσηνία παραμένουν στο μπλόκο του Ασπροχώματος και την πλατεία των Γαργαλιάνων, ενώ λόγω της εορτής της Υπαπαντής, σήμερα δεν προχωρούν σε αποκλεισμό δρόμου. Εν τω μεταξύ, μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιούν σήμερα αγρότες από τη δυτική Μεσσηνία, στο Καλό Νερό, όπου έχουν δημιουργήσει νέο μπλόκο και θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Πύργου-Κυπαρισσίας,από τις 14:30 έως τις 15:30 και από τις 18:00 έως τις 19:00. Στο μπλόκο του Καλού Νερού Κυπαρισσίας έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 250 αγρότες με 50 τρακτέρ και περίπου 150 αγροτικά αυτοκίνητα, με μαύρες σημαίες.
http://kyparissialive.blogspot.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη