google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΘΕΜΕΛΗ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟ ΤΙΜΗΣΕ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΘΕΜΕΛΗ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟ ΤΙΜΗΣΕ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ


ΣΕ μια οικογενειακή ατμόσφαιρα η ομοσπονδία συλλόγων και συνδέσμων Τριφυλίας, πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση της μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα στο STANLEY HOTEL, Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ξεκίνησε την βραδιά με τις βραβεύσεις, του καθηγητού – ανασκαφέα κ. Πέτρου Θέμελη, του πρωταθλητή Σπήλιου Ζαχαρόπουλου, και του επί 15ετία γενικού γραμματέα της ομοσπονδίας κ Κώστα Αδαμόπουλου. Παρευρέθησαν ο Μητροπολίτης Τριφυλίας – Ολυμπίας, τέως Βουλευτές, πολιτευτές, σύμβουλοι, πρόεδροι Συλλόγων κ.λ.π Λόγο της παρουσίας του καθηγητή της κ. Θέμελη, παρευρέθη και η Φιλιώ Ηλιοπούλου στην οποία οφείλουμε και τις φωτογραφίες της εκδήλωσης.
Η 8η Φεβρουαρίου 2016 είναι η ιστορική ημέρα όπως μας δήλωσε ο Πρόεδρός της κ. Παναγιώτης Λούτος όπου Ομοσπονδία Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας (42 Σύλλογοι) τίμησε τον δικό μας Σπήλιο Ζαχαρόπουλο, τον πρωταθλητή Ευρώπης, που ξεκίνησε από το ιστορικό Σιδηρόκαστρο Τριφυλίας και κατέκτησε την Ευρώπη!!!! Για την πορεία της αθλητικής καριέρας του, τις επιτυχίες του, τον άνθρωπο και αθλητή Σπήλιο, που τιμάει τη γεννέτειρά του και την Ελλάδα ολόκληρη, μίλησε ο κ. Δημήτρης Παπακωνσταντόπουλος, γραμματέας της Ομοσπονδίας. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στον Σπήλιο ο γυμναστής-παλιός Πρωταθλητής Στίβου (Βαλκανιονίκης) κ. Μιχάλης Καραγιάννης. Συγκινητικές και ανεπανάληπτες στιγμές πραγματικά.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη