google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στη βιβλιοθήκη του Γυμνασίου Κυπαρισσίας η ταινία «Μικρά Αγγλία».

Στη βιβλιοθήκη του Γυμνασίου Κυπαρισσίας η ταινία «Μικρά Αγγλία».

Με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη της Ιωάννας Καρυστιάνη την Παρασκευή 26/02/2016 στη βιβλιοθήκη του Γυμνασίου Κυπαρισσίας, θα προβληθεί την Κυριακή 21/02/2016 και ώρα 20.30 στη βιβλιοθήκη του Γυμνασίου Κυπαρισσίας η ταινία «Μικρά Αγγλία» σε σκηνοθεσία Παντελή Βούλγαρη και σε σενάριο Ιωάννας Καρυστιάνη, βασιζόμενη στο ομότιτλο βιβλίο της «Μικρά Αγγλια». Ευχαριστούμε!!!! Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης Σενάριο: Ιωάννα Καρυστιάνη Ηθοποιοί: Πηνελόπη Τσιλίκα, Σοφία Κόκκαλη, Αννέζα Παπαδοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου Διάρκεια: 160 λεπτά
Το βραβευμένο μυθιστόρημα της Ιωάννας Καρυστιάνη «Μικρά Αγγλία» μετουσιώνεται σε εικόνες κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Παντελή Βούλγαρη. Τα ανθρώπινα πάθη, ο γυναικείος ψυχισμός, οι μικροαστικές αντιλήψεις μιας πολύ κλειστής κοινωνίας, η θάλασσα και οι ναυτικοί που σαν τα κύματα «πάνε και έρχονται», η μοναξιά και τα συναισθήματα με κυρίαρχη την αγάπη παρελαύνουν εμπρός στα μάτια του έκπληκτου θεατή, με μια αμεσότητα και ένα ρεαλισμό που συναρπάζει.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη