google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

ΣΥΝΕΧΕΙΣ είναι οι επιτυχίες της Ελληνικής αστυνομίας σε συνεργασία με τα Αστυνομικά τμήματα, με αποκορύφωμα την εξιχνίαση δύο (2) περιπτώσεων κλοπών σε οικίες στη Μεσσηνία, τη σύλληψη για τις υποθέσεις αυτές δύο (2) ημεδαπών, ενός (1) 37χρονου και μίας (1) 35χρονης, αντίστοιχα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς και την ανέυρεση και κατάσχεση πλήθους χρυσαφικών, κοσμημάτων και ηλεκτρονικών συσκευών, χρημάτων κ.α , Αυτή την φορά σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εξιχνιάστηκαν ακόμη έξι (6) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, που είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα από 16.12.2012 έως και την 21.1.2015, στην Καλαμάτα, τα Φιλιατρά και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Καλαμάτας και Πύλου – Νέστορος Μεσσηνίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος του 37χρονου και της 35χρονης, ενώ μέρος των αφαιρεθέντων χρυσαφικών και κοσμημάτων, βρέθηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του. Η συμπληρωματικά σχηματισθείσα δικογραφία, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.Σημείωνεται ότι οι εξιχνιάσεις της Αστυνομίας είναι σημαντικές καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα παρουσιάστηκαν μαζικά κρούσματα κλοπών ιδίως στην Τριφυλία οπότε οι πολίτες να είναι προσεκτικοί και να αναφέρουν στην Αστυνομία αν αντιληφθούν οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα που συντελεί στην εξιχνίαση παράνομων πράξεων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη