google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σπουδαία διάκριση για το Κέντρο Νέων Γιαννιτσοχωρίου!

Σπουδαία διάκριση για το Κέντρο Νέων Γιαννιτσοχωρίου!

Το Κέντρο Νέων Γιαννιτσοχωρίου διακρίθηκε και έζησε από κοντά την επιβράβευση των καλύτερων πρακτικών στην ελληνική Εκπαίδευση!
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περισσότεροι από διακόσιοι εκπρόσωποι ιδιωτικών και δημοσίων φορέων από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό, ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι και επαγγελματίες από το χώρο της Εκπαίδευσης, την Τετάρτη 20 Απριλίου στις 19:00 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, για να γιορτάσουν την απονομή των φετινών Education Business Awards, του θεσμού που επιβραβεύει τις καλές πρακτικές στο χώρο της Εκπαίδευσης.
Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων είναι η κυρία Μαριέττα Γιαννάκου.
Τα Education Business Awards επιβραβεύουν τους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς που συστηματικά επενδύουν και καινοτομούν, ώστε το ανθρώπινο κεφάλαιο της Ελλάδας να αποδώσει στην κοινωνία το σύνολο της σοφίας, των γνώσεων, των δεξιοτήτων, των ταλέντων και των εμπνεύσεων που οδηγούν στην καινοτομία και την πρόοδο.
Σκοπός των βραβείων είναι:
    Η επιβράβευση των εκπαιδευτικών οργανισμών που επιτυγχάνουν να δημιουργήσουν και να διαθέσουν στους διδασκόμενους υπηρεσίες με υψηλή προστιθέμενη αξία.
    Η ανάδειξη της σημαντικής συμβολής της επιχειρηματικότητας, που επενδύει στη διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών, εντός των οποίων γαλουχείται το ανθρώπινο δυναμικό του μέλλοντος.
    Η προβολή των επιμέρους δράσεων και πρακτικών που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.
    Η προτροπή των εκπαιδευτικών οργανισμών σε συνεχόμενη βελτίωση των παρεχόμενων εκπαιδευτικών και άλλων υπηρεσιών τους.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη