google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΕΡΑΝΗ-ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο.Κ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΕΡΑΝΗ-ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο.Κ.

Την κατάκτηση όχι μόνο της πρώτης θέσης αλλά και της κορυφής για την Εράνη Φιλιατρών που επικράτησε πριν λίγο με 3-1 της Ομόνοιας. Η Φιλιατρινή ομάδα μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λυμπέρη Διονυσόπουλο που πέτυχε χατ – τρικ, να γυρίσει τούμπα το ματς. Έτσι, άρχισαν τα πανηγύρια στα Φιλιατρά αφού η Εράνη επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια της Α” Τοπικής κατακτώντας παράλληλα και το πρωτάθλημα. Το φιλμ του αγώνα Στο 7′ ο Αλεξανδρόπουλος έκανε την σέντρα, ο Διονυσόπουλος πήγε να πάρει την μπάλα άλλα έδιωξε σωτήρια ο Δ. Κοστρίβας ενώ χτύπησε σε εκείνη την φάση στο δοκάρι ο τερματοφύλακας Μέτσος της Ομόνοιας. Στο 11′ σουτ του Χρονόπουλου έδιωξε ο Μέτσος σε κόρνερ. Στο 25′ ο Α. Καλογερόπουλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 39′ ο Τάφα εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα για το 0-1. Με καθυστέρηση η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στα Φιλιατρά καθώς είχαμε επεισόδια στην ανάπαυλα του πρώτου μέρους στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα ο κ. Μπλάνας να καλέσει αστυνομική δύναμη στο γήπεδο για την ομαλή διεξαγωγή του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 49′ ο Διονυσόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μέτσου για το 1-1. Στο 54′ ο Καλογερόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Διονυσόπουλος και πάλι με κεφαλιά την στέλνει στα δίχτυα για την ανατροπή και το 2-1. Στο 65′ ο Δ. Μπάλας αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον κ. Μπλάνα αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Στο 75′ ο Ι. Καλογερόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Αγγελή και κέρδισε το πέναλτι. Ο Διονυσόπουλος ανέλαβε την εσχάτη των ποινών κάνοντας το 3-1. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπλάνας, με βοηθούς τους Λάμια και Σερεμέτη.
  ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Αλμπάν, Ανδρώνης (80′ Κίτο), Κώτσος, Π. Σπυρόπουλος, Διονυσόπουλος, Α. Καλογερόπουλος (87′ Γριβοκωστόπουλος), Ι. Καλογερόπουλος, Ανδρεόπουλος, Χρονόπουλος (85′ Φούντας).
 ΟΜΟΝΟΙΑ: Μέτσος, Τάφα, Σπυρόπουλος, Ντέρτζια, Κ. Κοστρίβας, Δ. Κοστρίβας (62′ Κατσίβας), Ταπεινός, Μπάλας, Πετριτάι, Πέτροβας (35′ λ.τρ. Δρογγίτης), Αγγελής (83′ Σώκαλης).

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη