google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Γεφύρι Λαγκαδίων και πολτιισμός

Γεφύρι Λαγκαδίων και πολτιισμός

Εξαιρετική εξέλιξη για την Γορτυνία η ανακατασκευή και στερέωση του γεφυριού στα Λαγκάδια Γορτυνίας. Γεγονός που αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα όλων ημών των Γορτυνίων – Αρκάδων.
Είναι αλήθεια ότι η στατική επάρκεια τμημάτων του παλαιού αυτού λίθινου γεφυριού βρίσκεται  προφανώς σε οριακές τιμές και μάλιστα αυτό είναι εμφανές χωρίς ιδιαίτερες αναλύσεις.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έρχεται πλέον σήμερα με την άμεση δημοπράτηση του έργου ποσού 700.000,00€ να δώσει την λύση στο πρόβλημα που είχε προκύψει.
Σημασία πολλές φορές δεν έχουν τα εκατομμύρια ευρώ που μπορεί να προγραμματίζονται και να δαπανώνται, αλλά τα ουσιαστικά και ανταποδοτικά  έργα που αποτελούν καθοριστικές και άμεσες παρεμβάσεις, με στόχο την ασφάλεια αλλά και  την βελτίωση της καθημερινότητας  των πολιτών. Ανταποδοτικά έργα με αναπτυξιακό χαρακτήρα, που θα αποκτήσουν και θα αποδώσουν προστιθέμενη αξία στις τοπικές κοινωνίες.
Γνώση – Αμεσότητα – Ανταποδοτικότητα, οφείλουν να είναι οι βασικές προϋποθέσεις για την εκπόνηση, παρακολούθηση και υλοποίηση των έργων και του αναπτυξιακού προγραμματισμού της κάθε περιοχής.


Νικόλαος Γ. Γιαννακόπουλος
Πολιτικός Μηχανικός – M.Sc.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη