google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΨΗΦΙΑΚΗ 3D ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΗ

ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΨΗΦΙΑΚΗ 3D ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΗ

Εντυπωσιακή η εκδήλωση του Β' Αρσάκειου Λύκειου Ψυχικού στην Ανδρίτσαινα για την παρουσίαση του έργου : Ψηφιακή 3D Απεικόνιση του Ναού 

Για πρώτη φορά στη Ηλεία, παρουσιάστηκε το προϊόν της εταιρείας «EPEIKON» (EP = Επικούριος, EIKON = σε εικόνες), υπό την επωνυμία «APPOLLO» (APP = application  για το APOLLON), το οποίο ταξιδεύει τους επισκέπτες - χρήστες στον χρόνο με το άγγιγμα μόνο ενός κουμπιού και συγκεκριμένα στον Ναό του Επικούριου Απόλλωνα, στην Πελοπόννησο, το τελευταίο τέταρτο του 5ου π.Χ. αιώνα.

Το Β' Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού με συνολικά 70 μαθητές και καθηγητές και την συνοδεία της καθηγήτριας με πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλο αυτό το έργο Δήμητρα Χατζηαγγελάκη, επισκέφθηκαν την Παρασκευή 22 Απριλίου τον Ναό του Επικουρίου Απόλλωνα για πρώτη φορά με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά το μνημείο για το οποίο δουλεύουν εδώ και πολλούς μήνες. Οι μαθητές αλλά και οι καθηγητές εντυπωσιάστηκαν από τη μεγαλοπρέπεια του Ναού ενώ οι φωτογραφικές τους μηχανές πήραν φωτιά. Εκεί στο Ναό τους περίμεναν να τους υποδεχθούν τα μέλη της DEEP GREECE της Ανδρίτσαινας Βασιλική Σαμουρίδη και Γιάννης Αδαμόπουλος αλλά και ο Θάνος Χουλιάρας, συντάκτης του #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24. 

Μετά το πέρας της ξενάγησης τους στο Επικούριο Απόλλωνα οι μαθητές επισκέφθηκαν την ιστορική Ανδρίτσαινα με σκοπό να πραγματοποιήσουν την πρώτη σε Ηλειακό έδαφος παρουσίαση του προιόντος «APPOLLO» , μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λαογραφικό Μουσείο Ανδρίτσαινας παρουσία μαθητών του Αρσάκειου, Καθηγητών, μαθητών των σχολείων της Ανδρίτσαινας, του αντιδήμαρχου Ανδρίτσαινας Μιλτιάδη Γεωργακόπουλου, μελών του Εξωραιστικού Συλλόγου Γυναικών Ανδρίτσαινας, μελών του φορέα Διάζωμα, του πρόεδρου του Συλλόγου Ολυμπίων Κωσταντίνου Βλάμη, του #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24 και απλών πολιτών που θέλησαν να ανακαλύψουν πως λειτουργεί το προιόν. 

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε όλο το Δ.Σ της εταιρίας «EPEIKON» το οποίο αποτελείται σχεδόν στο σύνολό του από μαθητές του Αρσάκειου καθώς και οι τομείς καθενός από τα μέλη του Δ.Σ πάνω στο προιόν. Τα παιδιά παρουσίασαν ολόκληρο τον κύκλο του προιόντος από την αρχή της ιδέας μέχρι το τελικό αποτέλεσμα και εντυπωσίασαν το κοινό που καταχειροκροτούσε κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Παρουσιάστηκε το προιόν πως λειτουργεί που χρησιμεύει και πως ο πολίτης μπορεί να το αποκτήσει σε μια προσιτή τιμή. Στη συνέχεια μίλησαν για το προιόν αλλά απεύθυναν και χαιρετισμό ο πρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπίων Κωσταντίνος Βλάμης, ο συντάκτης του #ΦΙΓΑΛΕΙΑNews24 Θάνος Χουλιάρας, η γραμματέας του Εξωραιστικού Συλλόγου Γυναικών Ανδρίτσαινας Ελένη Αγγελοπούλου, ο αντιδήμαρχος Ανδρίτσαινας Μιλτιάδης Γεωργακόπουλος καθώς και εκπρόσωπος του φορέα Διάζωμα. Αξίζει να σημειωθεί πως όλη αυτή η δράση του σχολείου καθώς και η επίσκεψη στο Ναό αλλά και η εκδήλωση στην Ανδρίτσαινα ήταν μια ιδέα που υλοποίησε η γραμματέας του Εξωραιστικού Συλλόγου Γυναικών Ανδρίτσαινας Ελένη Αγγελοπούλου, η οποία ήταν για πάρα πολλά χρόνια διευθυντικό στέλεχος των Αρσάκειων Σχολείων.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης πολίτες αγόρασαν το προιόν ενώ οι μαθητές μετέβησαν στο ξενοδοχείο Απολλώνιων της Ανδρίτσαινας όπου και γευμάτισαν με παραδοσιακά φαγητά της περιοχής ενώ το γεύμα στήριξε οικονομικά και ο Εξωραιστικός Σύλλογος Γυναικών Ανδρίτσαινας. Επίσης ο συντάκτης του #ΦΙΓΑΛΕΙΑews24 Θάνος Χουλιάρας, παρέδωσε διαφημιστικά έντυπα της Επαρχίας Ολυμπίας και του Ναού του Επικουρίου Απόλλωνα τα οποία και διανεμήθηκαν στους μαθητές.

Τέλος, πρόσφατα το προιόν «APPOLLO» της εταιρείας «EPEIKON», κατέκτησε το βραβείο ''ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΙΟΝ'' στα βραβεία στου Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων 2016 ανάμεσα σε δεκάδες άλλες νεανικές επιχειρήσεις. Η ανακοίνωση της ΕΠΕΙΚΟΝ ήταν η εξής:
Βραβείο "ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΪΟΝ" Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων 2016.
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στις εμπορικές εκθέσεις τις οποίες διοργανώνει το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων, Trade Fairs 2016, στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens στην Αθήνα και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, και στις οποίες συμμετείχαν 67 μαθητικές επιχειρήσεις από ολόκληρη της Ελλάδα, το προιόν μας ,Appollo, κατάφερε να διακριθεί ως το πλέον καινοτόμο και η επιχείρησή μας κέρδισε το βραβείο "ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΪΟΝ".
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς, τους υποστηρικτές μας και τους χορηγούς επικοινωνίας μας τόσο για την στήριξη όσο και για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν στην μέχρι σήμερα πορεία μας.
Στοχεύουμε να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά και στον επόμενο διαγωνισμό που λαμβάνουμε μέρος και να σας κάνουμε όλους περήφανους για τα επιτεύγματα της επιχείρησής μας!
Δάφνη-Ευαγγελία Καπνίδου C.E.O EPEIKON S.A.

Επίσης να τονίσουμε εδώ πως άλλη μια έκπληξη περιμένει τους μαθητές και στελέχη της ΕΠΕΙΚΟΝ καθώς θα βραβευτούν για το έργο τους πάνω στον Επικούριο Απόλλωνα, από τον Πρόεδρο Της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλο την Δευτέρα 16 Μαίου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αυτά τα παιδιά μας κάνουν περήφανους..
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Πληροφορίες:
Ιστοσελίδα > http://epeikon.gr/

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη