google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ στα ζητήματα που αφορούν τους πολίτες υπέβαλε με συγκεκριμένες πρατηρήσεις στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Ε. Ανδρινόπουλος κατά τη διάρκεια του τελευταίου Δ.Σ. του Δήμου Τριφυλίας.
Κύριο θέμα στο οποίο η αντιπολίτευση πήρε θέση ήταν η διαχείρισης της καθαριότητας με αλγεινή εικόνα που παρουσιάζεται στο Δήμο (δείτε ανάλογο ρεπορτάζ στην στήλη μας), η δημοτική οδοποιία όπως και ο καθαρισμός των ακτών του Δήμου πριν το καλοκαίρι.
Αναφερόμενος στο σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων ο κ. Ανδρινοπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι : «εδώ και ένα χρόνο περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το υπόλειμμα και τι θα κάνουν οι παραπάνω από εμάς (περιφέρεια, κράτος). Νομίζω ότι έχουμε καθυστερήσει σε όλα τα ενδιάμεσα σταδία μέχρι να φτάσουμε στην διαχείριση του υπολείμματος. Θα πρέπει να τρέξουμε το ζήτημα αυτό». Για το ζήτημα αυτό ο Δήμαρχος απάντησε στον κ. Ανδρινοπουλο ανέφερε ως πάγια θέση του Δήμου την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών αλλά αποσαφήνισε ότι αναμένεται σε άλλο Συμβούλιο να τεθεί το θέμα των σταθμών μεταφόρτωσης ενώ έκανε νύξη για τους κάδους απορριμάτων που απουσιάζουν.. Μάλιστα για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος τάχθηκε υπέρ της ιδιωτικοποίησης της αποκομιδής, υποστηρίζοντας ότι ως τις 20 Μαΐου ο Δήμος μετά τις γραφειοκρατικές εγκρίσεις. θα προχωρήσει σε διεθνή και ηλεκτρονικό διαγωνισμό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη