google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ

ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ

ΣΑΝ να μην έφτανε το καυτό θέμα του Κυπαρισσιακού κόλπου που ταλανίζει ολόκληρη η Τριφυλία φέτος ήρθε να προστεθεί άλλη μια δυσάρεστη εξέλιξη η οποία είχε προαναγγελθεί σε ρεπορτάζ μας πριν από ένα μήνα!

Η είδηση ότι από πέρσι είχε αφαιρεθεί η Γαλάζια σημαία από την μοναδική παραλία του Καλονερού που προβλήθηκε από ελληνικά μέσα και ευρωπαικά, φέτος για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια περίπου δεν πήρε Γαλάζια σημαία ούτε η παραλία του Αη Λαγούδη! 
Καμία παραλία της Τριφυλίας ούτε για δείγμα. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φάκελος ήταν ελλιπής καθώς για την παραλία της Κυπαρισσίας εκτός από την πρόσβαση των ΑΜΕΑ απαιτείται οργανωμένος χώρος υποδοχής, τουαλέτες και διευκολύνσεις προς τους λουόμενους! 
Έτσι 5 παραλίες της Καλαμάτας και η Μπούκα στη Μεσσήνη πήραν την σημαία που θα κυματίζει μαζί με τις υποδομές αλλά και την απαραίτητη παρουσία με ναυαγοσώστες.
Η μεγάλη έλλειψη την ώρα που η περιοχή διοργάνωσε από το Δήμο μια τουριστική ημερίδα η οποία είχε συγκεκριμένες προτάσεις αλλά και η ημερίδα των ξενοδόχων που όμως δεν ακούστηκαν τοπικοί φορείς πέρα από το τοπικό εμπορικό σύλλογο, αποδεικνύει ότι ο τουρισμός είναι σοβαρή υπόθεση και δεν προσφέρεται για δημόσιες σχέσεις και εσωτερική κατανάλωση. Κρίμα...
http://kyparissialive.blogspot.gr/

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη