google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΛΕΦΤΑΚΗ

ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΛΕΦΤΑΚΗ

ΘΡΗΝΕΙ από την Παρασκευή η Αθλητική οικογένεια του ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ αλλά και ολόκληρη η περιοχή από την άνιση μάχη που έδινε για να κρατηθεί στην ζωή ο Γενικός αρχηγός και ένα από τα μακροβιότερα στελέχη του ΠΑΟ Καλονερού και όπως μάθαμε από τα παλιότερα στελέχη σε ποδοσφαιρικό σωματείο της Μεσσηνίας, σε ηλικία 61 ετών ο Γιώργος Κλεφτάκης. Ο δραστήριος και ακούραστος σύμβουλος της Ομάδας έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης μετά από μάχη που έδινε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Η συνοδεία στην τελευταία του κατοικία και η Εξώδιος Ακολουθία έγινε Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωση του Σωτήρος στο Καλονερό.
Με δάκρυα στα μάτια οι κάτοικοι, σύσσωμο του Δ.Σ. του Παντριφυλιακού Καλονερού, όλοι οι ποδοσφαιριστές που τον γνώριζαν επί πολλές χρόνια, έδωσαν το ύστατο χαίρε στο ακούραστο ευεργέτη και εξέχον μέλος της τοπικής κοινωνίας. Στην εξώδιο ακολουθία μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν οι Πρόεδροι του ΑΟ Κυπαρισσίας και Ηρακλή Κυπαρισσίας, αυτοδιοικητικοί νυν και πρώην, ο πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Κυπαρισσίας, φορείς και πλήθος κόσμου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη