google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Εκτός σχήματος Τσάγκος-Διαμαντόπουλος-Γιαννίκος στο νέο Δ.Σ. του Α.Ο.Κ.!

Εκτός σχήματος Τσάγκος-Διαμαντόπουλος-Γιαννίκος στο νέο Δ.Σ. του Α.Ο.Κ.!

Μετά από 2 αποτυχημένες προσπάθειες πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ η γενική συνέλευση στην ομάδα της Κυπαρισσίας. Μια συνέλευση όπου αναδείχθηκαν 7 μέλη αλλά συνάμα βγήκε η είδηση ότι τα μεγάλα ονόματα μένουν εκτός συμβουλίου. Συγκεκριμένα, ο κ. Διαμαντόπουλος με  πληροφορίες έδωσε το παρών στην συνέλευση αλλά ξεκαθάρισε ότι aποχωρεί μετά από 6 συνεχόμενασ χρόνια και δεν θα είναι σε κάποιο πόστο. Επίσης, αίσθηση προκάλεσε η απουσία του τέως Προέδρου κ. Δημήτρη Τσάγκου που έθεσε εαυτόν εκτός διοίκησης όπως και ο κ. Γιαννίκος.
Ο περσινός πρόεδρος κ. Φωτεινός θα είναι απλά μέλος στο νέο σχήμα που θα συγκροτηθεί σε Σώμα τις επόμενες ημέρες ενώ πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες νέος Πρόεδρος φαίνεται να αναλαμβάνει ο κ. Νίκος Παππάς. Τα νέα λοιπόν προσωρινά ονόματα έχουν ως εξής: Κυριάκος Πανόπουλος, Νίκος Παππάς, Ν. Αλεξόπουλος, Περικλής Γεωργακόπουλος, Κώστας Θεοδωρακόπουλος, Ν. Μπούκαλης και Γιώργος Φωτεινός.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη