google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Παραμένουν Καμποσιώρης, Αθανασόπουλος, Μπακόπουλος και Κωνσταντόπουλος

Παραμένουν Καμποσιώρης, Αθανασόπουλος, Μπακόπουλος και Κωνσταντόπουλος

Δύο ακόμα ανανεώσεις είχαμε τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα της Κυπαρισσίας αφού πρωταρχικός στόχος είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός. Μετά, τους Γιαννόπουλο και Μανδραπήλια στον ΑΟΚ θα παραμείνουν και την νέα αγωνιστική περίοδο οι Γιάννης Καμποσιώρης και Γιώργος Αθανασόπουλος. Από κει και πέρα, μια πρώτη κουβέντα έχει γίνει και με τους Ντουγέρογλου, Γαργαρώνη, Ανδρουτσή, Ντιόπ, Μιτρόφ, Φράγκο, Δημητρουλόπουλο και Κόλλια με το θέμα να ξεκαθαρίζει θετικά μέχρι την Παρασκευή.
Επίσης, στους «κυανόλευκους» επέστρεψαν οι Ηλίας Κυριακούλης και Κώστας Ζαφείρης που πέρυσι αγωνίστηκαν στον Ηρακλή Κυπαρισσίας. Οι νεαροί Μπακόπουλος και Κωνσταντόπουλος δοκιμάστηκαν στην Σπάρτη και στους Κ-20, άφησαν καλές εντυπώσεις αλλά τελικά δεν προχώρησε η μεταγραφή τους με τους δύο παίκτες να παραμένουν κανονικά. Τέλος, να θυμίσουμε ότι παρελθόν από τον σύλλογο αποτελούν οι Παναγόπουλος, Μοντεσάντος, Καπετανάκης, Αργυρόπουλος, Γεωργιόπουλος και Παπαγεωργίου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη