google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Κλείνουν Αστυνομικά τμήματα στην χώρα μας, οπότε … Με τις… καραμπίνες θα «κυνηγούν» τους κακοποιούς. Τα όπλα στα χέρια πήραν τα ξημερώματα της Παρασκευής κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Καλογερεσίου του Δήμου Τριφυλίας και με πυροβολισμούς στον αέρα κατάφεραν να τρέψουν σε φυγή άγνωστους κακοποιούς οι οποίοι επιχείρησαν να παραβιάσουν το καφενείο του χωριού. Μάλιστα, για τον εντοπισμό των κακοποιών κινητοποιήθηκαν πρόεδροι και εκπρόσωποι και γειτονικών Τοπικών Κοινοτήτων της Τριφυλίας καθώς και όμορων δήμων!
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Θάρρος λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο Εκπρόσωπος της Τ.Κ. Καλογερεσίου, Αλέκος Αποστολόπουλος, αντιλήφθηκε ότι κάποιο όχημα πέρασε από το δρόμο έξω από το καφενείο του χωριό το οποίο το λειτουργεί ο ίδιος. Το όχημα αυτό προχώρησε σιγά σιγά μέχρι τη Βρύση του χωριού και στη συνέχεια επέστρεψε, πάλι σιγά σιγά και σταμάτησε ακριβώς έξω από το καφενείο. Ο ίδιος διαμένει κάτω ακριβώς από το καφενείο και άκουγε ακριβώς ό,τι συνέβαινε. Οι κακοποιοί επιχείρησαν να παραβιάσουν το καφενείο και μόλις ο Εκπρόσωπος της Τ.Κ. άκουσε δυνατό θόρυβο, από την προσπάθειά τους να «σπάσουν» την πόρτα, βγήκε έξω από το σπίτι του, έβαλε τις φωνές και με την καραμπίνα στα χέρια πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Πράγματι, οι κακοποιοί αιφνιδιάστηκαν και αφού, χωρίς να έχουν οπτική επαφή με τον Εκπρόσωπο της Τ.Κ., αντάλλαξαν κάποιες φράσεις στα «γαλλικά», τράπηκαν σε φυγή.
Οι λιγοστοί κάτοικοι του χωριού, ακούγοντας τους πυροβολισμούς στον αέρα, ξημερώματα, πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους και καταλαβαίνοντας ότι κάτι έχει συμβεί πήραν και εκείνοι τα όπλα στα χέρια και βγήκαν σε μπαλκόνια, αυλές και το δρόμο του χωριού. Ευτυχώς, οι κακοποιοί έφυγαν πριν προλάβουν να παραβιάσουν είτε το καφενείο είτε κάποιο σπίτι του χωριού. Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία. Αξίζει, πάντως, να αναφερθεί πως, μόλις πριν λίγες μέρες, ένα αντίστοιχο περιστατικό και με τα ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά, σημειώθηκε σε άλλη Τοπική Κοινότητα του δήμου Τριφυλίας, όπου άγνωστοι κακοποιοί επιχείρησαν, ατυχώς ευτυχώς, να παραβιάσουν καφενείο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη