google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κράξιμο για τον Δήμο Τριφυλίας πέφτει στη «Ζούγκλα»

Κράξιμο για τον Δήμο Τριφυλίας πέφτει στη «Ζούγκλα»

Το διαδικτυακό κράξιμο πέφτει μέσα από το blog της «Ζούγκλας», το οποίο δημιουργήθηκε προκειμένου να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των αναγνωστών-χρηστών, χωρίς την επιμέλεια των δημοσιογράφων. Οι σχετικές αναρτήσεις έχουν δημοσιευθεί στα τοπικά ιστολόγια που ανακάλυψε το gargalianoionline αναδημοσιεύεται σε τοπικά ιστολόγια της περιοχής. 
Με δύο αναρτήσεις στις 12 Σεπτεμβρίου και στις 15 Σεπτεμβρίου βγαίνουν στη φόρα προβλήματα του Δήμου Τριφυλίας και αναφέρονται ερωτήματα για σοβαρά ζητήματα. Οι επιθέσεις είναι ευθείες προσωπικά κατά του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Π. Κατσίβελα και του Αντιδημάρχου κ. Γ. Αδρακτά αλλά στο πεδίο βολής μπαίνει και ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Α. Σαμαράς.
Τα πυρά με τα οποία βάλλονται τα τρία προαναφερόμενα πρόσωπα είναι πολύ ισχυρά όπως και πλήττουν καίρια τη δημόσια εικόνα τους με αναφορές στην κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο Τριφυλίας και την παραλία του Λαγκουβάρδου μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα της βροχής πριν μέρες στην περιοχή των Γαργαλιάνων. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ανάλογες αναρτήσεις....δυστυχώς...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη