google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ

Η Ιστορική βιβλιοθήκη της Ανδρίτσαινας έφερε αίσια σε πέρας το πρόγραμμα “Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2016” με τίτλο “Γίνε εξερευνητής του κόσμου” που προώθησε η Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδας, αφού οργάνωσε 44 εκδηλώσεις τις οποίες και υλοποίησε με επιτυχία.

Η οργάνωση και η υλοποίηση των εκδηλώσεων ευοδώθηκε από τον ενθουσιασμό και την άοκνη εργατικότητα των εργαζομένων της Βιβλιοθήκης, την ενθάρρυνση και βοήθεια του Εφορευτικού Συμβουλίου, τη συμπαράσταση και τις χορηγίες των Χορηγών του προγράμματος, τις πρωτότυπες ιδέες και τη συνεργατικότητα των Εθελοντών – Εμψυχωτών, την ανταπόκριση των φορέων και πολιτών της Ανδρίτσαινας στο αίτημα για συνεργασία και ιδιαίτερα από την ενθουσιώδη και δημιουργική συμμετοχή των πρωταγωνιστών των εκδηλώσεων, που είναι τα παιδιά της περιοχής μας, ηλικίας 5 – 15 ετών.

Για την προσφορά υλικών, την συμπαράσταση, τη συνεργασία, τη φιλική διάθεση, το σχεδιασμό, την υλοποίηση και τελικά την επιτυχή περάτωση του προγράμματος “Γίνε εξερευνητής του κόσμου”, η Βιβλιοθήκη της Ανδρίτσαινας ευχαριστεί θερμά :
  • το Εφορευτικό Συμβούλιο
  • τους χορηγούς (Υπουργείο Παιδείας, Σύλλογο Ολυμπίων, Ελβετικό Σύλλογο Φίλων Βιβλιοθήκης Ανδρίτσαινας, Σύλλογο Ανδριτσάνων, Ενημερωτικό Φορέα Νότιας Ορεινής Ηλείας «ΦΙΓΑΛΕΙΑ news24» )
  • τους Εθελοντές – Εμψυχωτές: Αναγνωστόπουλο Χαράλαμπο, Αντωνοπούλου Ακριβή, Βασιλοπούλου Διονυσία, Βλασσά Νίτσα, Δούρου Θεώνη, Ζήκο Νικόλαο, Θάνου Στέλλα, Καπελλέ Γρηγορία, Καρβελά Γεωργία, Κατσιάπη Νίκη, Κονδύλη Μαρία, Κονίδη Μαρία, Κουράκη Χρύσα, Κυριακοπούλου Μαρία, Λαφαζάνη Γεώργιο, Μοσχόβου Άννα, Μπαζιώτη Αθανάσιο, Μπασδέκη Καλλιόπη, Πανοτοπούλου Γεωργία, Πασπαλιάρη Χαρά, Χαρτσά Ινώ, Ψευδό Αθανάσιο.
  • τους φορείς και πολίτες που συνεργάστηκαν (την Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδας, τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Πύργου, τον Αντιδήμαρχο κ. Γεωργακόπουλο Μίλτο, το Γυμνάσιο Ανδρίτσαινας, το Λαογραφικό Μουσείο Ανδρίτσαινας, την Εφημερίδα της Επαρχίας Ολυμπίας Νέος Ορίζων, τον κ. Δημήτριο Πρίγγουρη, τον κ. Ιωάννη Κωστόγιαννη, τον κ. Θάνο Χουλιάρα)
  • τα παιδιά και εφήβους του τόπου μας
  • Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους δύο αποσπασμένους εκπαιδευτικούς κ. Άννα Μοσχόβου και κ. Αθανάσιο Μπαζιώτη, η συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική για την υλοποίηση του προγράμματος.
και προσδοκά το καλοκαιρινό εγχείρημα να αποτελέσει την αρχή μιας αέναης πνευματικής και ψυχαγωγικής προσπάθειας στη μικρή κοινωνία της Ανδρίτσαινας, που θα συμπεριλάβει ευρύτερες ηλικιακές ομάδες με συμμετοχική και συνεργατική διάθεση.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη