google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΝΙΚΗ ΑΟΚ ΜΕ 2-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΑΡΦΑΡΩΝ

ΝΙΚΗ ΑΟΚ ΜΕ 2-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΑΡΦΑΡΩΝ



ΜΕ μια ακόμα νίκη στον βαθμολογικό πίνακα ο Α.Ο.Κ.υπερασπίστηκε την καυτή έδρα του απαντώντας με 2-0 στον Αστέρα Αρφαρών παρά το γεγονός ότι τα τέρματα σημειώθηκαν από τον ίδιο χρυσό σκόρερ στην επανάληψη που τα έδωσε όλα. Ο Κώστας Μανδραπήλιας ήταν το αστέρι της ημέρας για τους γηπεδούχους.
Πιο αναλυτικά στο πρώτο μέρος ο ρυθμός μοιράστηκε με ίδιες εντυπώσεις από την αναμέτρηση αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν τακτική επίθεσης για να εξερευνήσουν τα αντίπαλα καρέ ώστε να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία να κάνουν την διαφορά. Μια καλή ευκαιρία σημειώθηκε στο 34ο λεπτό της συνάντησης μετά από ενέργεια του Κωσταντόπουλου, ενώ στην 11άδα με καλή εμφάνιση έκανε ο Σούπουλι που έχει αγωνιστεί πολλές φορές στο παρελθόν με τον ΑΟΚ και προέρχεται από την Ακαδημία του.
Στην επανάληψη οι δύο αλλαγές που έκανε έξυπνα ο προπονητής της Κυπαρισσίας κ. Παναγόπουλος ήταν λυτρωτικές, καθώς στο 51ο λεπτό ανακάτεψε την τράπουλα βάζοντας στο παιχνίδι τους Βασιλόπουλο και Μανδραπήλια. Τελικά 3 λεπτά αργότερα στο 54ο λεπτό ο Μανδρπαήλιας κοντά στη μικρή περιοχή μετά από ενέργεια σκόραρε στα δίχτυα του Σταθόπουλου κάνοντας το 1-0. Μετά σημειώθηκαν φάουλ και υπόδειξη από το διαιτητή στο Δημητρουλόπουλο για κάρτα αλλά χωρίς συνέχεια. Στο 70ο λεπτό ο Λαμπρόπουλος έσωσε την εστία του ΑΟΚ από σίγουρο γκολ κοντά στην δεξιά πλευρά του τέρματος. Ωστόσο ο ρυθμός δεν έπεσε. Στο 84ο λεπτό ξανά ο Μαδραπήλιας κοντά στο Μπακόπουλο και Βασιλόπουλο έκανε έξυπνη κίνηση σκοράροντας με 2-0. Πριν το τέλος στο παιχνίδι μπήκε ο Ζαφείρης μέχρι να ολοκληρωθεί το παιχνίδι. 
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος. Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Μπακόπουλος, Τσίτσος, Δημητρουλόπουλος, Μητρόφ, Πετρόπουλος, Σούπουλι, Κωσταντόπουλος, Τριανταφύλλης.
ΑΣΤ. ΑΡΦΑΡΩΝ: Σταθόπουλος. Κωσταντόπουλος Σ., Καπόγλης, Χαραλαμπόπουλος, Πιτσιλής, Βοσνάκης, Χρονόπουλος, Καίσαρης, Βοσνάκης Νικ., Χαραλαμπόπουλος Παν.  Καλή η διαιτησία εντός του αγωνιστικού χώρου. 
Από το kyparissianews.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη