google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΤΟ Τ.Κ. ΕΛΑΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ 45 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΣΤΟ Τ.Κ. ΕΛΑΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ 45 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ διαμένουν στην Ελαία οι 45 περίπου μετανάστες που εντοπίστηκαν την Τετάρτη το πρωί στο δάσος της Ελαίας καθώς ήταν επιβάτες του...σκάφους που προσάραξε κοντά στις ακτές του Αη Γιαννάκη νωρίτερα το πρωί.
Παρουσία της Αστυνομίας οι μετανάστες μεταφέρθηκαν φορυρούμενοι με λεωφορείο του Δήμου Τριφυλίας και μεταφέρθηκαν για προσωρινή διαμονή στο Κοινοτικό Κατάστημα Ελαίας όπου τους παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες από  ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, . Κάτοικοί μαζί με τον Πρόεδρος της Τ.Κ. Ελαίας, Άρη Σκλάβου, προσέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια με σίτιση και διαμονή ενώ ο Δήμος Τριφυλίας επικοινώνησε με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Ερυθρό Σταυρό, ώστε να έχουν ανάλογη φροντίδα, καθώς στη περιοχή έσπευσαν και εκπρόσωποι του Δήμου Τριφυλίας.
ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ Την ίδια ώρα στον εισαγγελέα Κυπαρισσίας οδηγήθηκαν οι 3 Ουκρανοί ως πλήρωμα του σκάφους Μαριμπέλα που βρέθηκε στην Ελαία, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξαν ότι δεν είναι λαθρέμποροι ψυχών, καθώς πήραν προθεσμία προκειμένουν να απολογηθούν ως το Σάββατο. Η κατηγορία που τουες βαραίνει είναι απόπειρα παράνομης ειδόσου στη χώρα και προώθηση διακίνηση πολιτών εκτός Ε..Ε στο εξωτερικό. kyparissialive

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη