google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Στους πραγματικά πολύ δύσκολους καιρούς που ζούμε ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών προσπαθώντας να δώσει μια νότα χαράς σε όλους, αλλά κυρίως στους μικρούς μας φίλους από όλη την Τριφυλία, διοργανώνει 3 μεγάλα events.
1. Μεγάλο Χριστουγεννιάτικο πάρτι στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών την Πέμπτη πριν τα Χριστούγεννα στις 22 Δεκέμβρη στις 5.00 μ.μ. Ζογκλέρ – ξωτικά – face painting – ξυλοπόδαροι – παιχνίδια, φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη και πολλή​ μουσική για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους μας.
2. Μεγάλη πρωτοχρονιάτικη γιορτή Η αρχή θα γίνει ​σ​τις 10:30 το πρωί με βόλτα με πόνυ για τους μικρούς μας φίλους. Face painting και ξυλοπόδαροι και φυσικά ο Άγιος Βασίλης θα συμμετέχουν στην γιορτή. Το παιχνίδι και η μουσική θα απλωθούν σε όλη την πλατεία των Φιλιατρών. Οι μικροί μας φίλοι από όλη την Τριφυλία δεν πρέπει να χάσουν την ευκαιρία, αφού φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη ​να του παραγγείλουν το δώρο τους. Γιατί ο ΄Αγιος Βασίλης θα ξανάρθει στα Φιλιατρά φορτωμένος με πολλά δώρα. Το πρόγραμμα συνεχίζεται μέχρι το μεσημέρι και όσα παιδιά θέλουν θα παρακολουθήσουν κουκλοθέατρο και απαγγελία παραμυθιών στον παιδότοπο «ΜΑΝΤΕΙΟ».
3. Ο Άγιος Βασίλης έρχεται στα Φιλιατρά φορτωμένος με πολααααά δώρα​ Την παραμονή της πρωτοχρονιάς ο Άγιος Βασίλης έρχεται στα Φιλιατρά ​για να μοιράσει ​πάρα πολλά δώρα για όλα τα παιδιά της Τριφυλίας. ​Πολλή​ μουσική και βόλτες με πόνυ θα συντροφεύουν ευχάριστα τον Άγιο Βασίλη​.​ Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών εύχεται καλές γιορτές σε όλους ​και​ καλεί τους μικρούς, αλλά και μεγάλους φίλους του Δήμου Τριφυλίας να περάσουν όμορφες στιγμές διασκέδασης, συμμετέχοντας στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές που διοργανώνει​ στα Φιλιατρά.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη