google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Περικλής Μαντάς: Να μας πει ο κ. Βλάσης ποιοι είναι οι έντιμοι και οι ανέντιμοι της ΝΔ

Περικλής Μαντάς: Να μας πει ο κ. Βλάσης ποιοι είναι οι έντιμοι και οι ανέντιμοι της ΝΔ

Ως φερόμενο συντάκτη της επερώτησης της ΝΔ για το θέμα των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο τον βουλευτή Αρκαδίας ΝΔ Κώστα Βλάση, χαρακτήρισε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς. 
Στην εκπομπή «υποθέσεις» με τον Κ. Τσερεντζούλια στο best-tv μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας και δήλωσε αμφιβολία για το κατά πόσο ήταν ενημερωμένοι 100% όλοι οι υπογράφοντες βουλευτές για το σύνολο και όλα τα στοιχεία της επερώτησης. Τόνισε ότι πλέον η ΝΔ που έχει στα χέρια της την εν λόγω επερώτηση θα πρέπει να αποφασίσει αν θα την καταθέσει στη Βουλή. Στη συνέντευξη στάθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με την επερώτηση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο, ένα θέμα που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Ο κ. Μαντάς μεταξύ άλλων τόνισε ότι πρόκειται για μία λάθος κίνηση, ενώ επεσήμανε ότι υπάρχουν αρκετές ανακρίβειες στην εν λόγω επερώτηση.
Οι επερωτήσεις έχουν στόχο να αναδείξουν ένα πρόβλημα αλλά δυστυχώς με τον τρόπο που έγινε η συγκεκριμένη αναδεικνύεται ότι δημιουργεί ένα διχαστικό πρόβλημα στην παράταξη της ΝΔ στην Πελοπόννησο , παρά λύνει επί της ουσίας ένα ζήτημα. Η παράταξη του κ. Τατούλη στην Πελοπόννησο αποτελείται από πολλά στελέχη πρώτης γραμμής της ΝΔ που στηρίζουν το συγκεκριμένο έργο, όπως το στήριζε και η ίδια η ΝΔ. Χαρακτήρισε το έργο της Περιφέρειας ως τη μοναδική λύση αυτού του προβλήματος και βάζει τέλος στα σκουπίδια στις χωματερές. Δεν αντικατοπτρίζεται η πραγματικότητα στην εν λόγω επερώτηση, και τα ερωτήματα είναι ποιος ήταν ο στόχος της και γιατί αυτή τη στιγμή... Στάθηκε πολύ στον κ. Βλάση και όπως είπε έμεινε έκπληκτος με την στάση και τα λεγόμενά του. Χαρακτηριστικά είπε: «Μίλησε για έντιμους και ανέντιμους στη ΝΔ, δηλαδή τι; Ο κ. Βλάσης εκπροσωπεί τους έντιμους της ΝΔ; Εγώ τι εκπροσωπώ; Είπε ότι η ΝΔ έχει άρει την εμπιστοσύνη της στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στον κ. Τατούλη και στον συνδυασμό του, από πού έχει προκύψει αυτός;
Ποιος είναι ο κ. Βλάσης, αρχηγός του κόμματος; Πώς είναι δυνατόν να μοιράζει χρίσματα και στηρίξεις;» Επεσήμανε ότι όλοι οι βουλευτές λαμβάνουν προσκλήσεις για τις συνεδριάσεις των περιφερειακών συμβουλίων για να παραβρεθούν και να ενημερώνονται για ζητήματα που αφορούν την Πελοπόννησο και δεν έχει παραβρεθεί ποτέ κανένας. Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για ποιο λόγο στοχοποιεί τον κ. Βλάση αφού υπάρχουν άλλες 9 υπογραφές στην επερώτηση. Στην απάντησή του τόνισε ότι φαίνεται πως ο βουλευτής Αρκαδίας, όπως έδειξε και σε συνέντευξή του πριν λίγες ημέρες, το έχει πάρει προσωπικά. Τα πολιτικά και ιδιοτελή κριτήρια του κ. Βλάση τα γνωρίζει πολύ καλά η Αρκαδία Τέλος όταν ο κ. Τσερεντζούλιας τον ρώτησε αν σε κομματικό επίπεδο τα στελέχη της παράταξης του κ. Τατούλη θα προβούν σε κάποια κίνηση ο κ. Μαντάς είπε: «Τα στελέχη της ΝΔ που αποτελούν τον κορμό της περιφερειακής αρχής στην Πελοπόννησο θα συνεχίσουν απρόσκοπτα να στηρίζουν τα έργα της περιφέρειας Πελοποννήσου με μοναδικό γνώμονα την τήρηση της αξιοπιστίας μας της συνέπειάς μας και όλων αυτών που έχουμε υποσχεθεί στους πολίτες της Πελοποννήσου που περιμένουν λύσεις από εμάς.»
Να αναφέρουμε ότι ο κ. Μαντάς έχει διατελέσει πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας για έξι χρόνια 2010-2016, όταν το 2016 έκανε γνωστό ότι δεν επιθυμεί να είναι εκ νέου υποψήφιος και αποφάσισε να αποχωρήσει από αυτή τη θέση. Έχει υπάρξει μέλος Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Παλαιού Τέρματος Ζωγράφου, στην Δ.Α.Π. Ν.Δ.Φ.Κ., στην Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Καλαμάτας. Επίσης έχει υπάρξει ένας από τους στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά στη Μεσσηνία κατά την 2η περίοδό του επί Νέας Δημοκρατίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη