google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ!

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ!

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ μεγάλο τμήμα από το Φιλιατρινό φράγμα όπως φαίνεται στην σχετική φωτογραφία, όχι από την αδιαφορία των αρμοδίων που υπηρεσιών που δεν κατάφεραν να ξεμπλοκάρουν τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, αλλά από την ισχυρή κατολίσθηση που σημειώθηκε στην περιοχή τα ξημερώματα σήμερα Σάββατο...
Σύμφωνα με τους κατοίκους που έχουν αγροτικές εκμεταλλεύσεις στην περιοχή αλλά και με τοπικό ιστολόγιο, λόγω των βροχοπτώσεων οι αγρότες είχαν επισημάνει στους αρμόδιους ότι στην ευρύτερη περιοχή, υπάρχει ισχυρή διάβρωση των εδαφών με αποτέλεσμα να εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια των εδαφών.
Λόγω μιας κατολίσθησης που σημειώθηκε περίπου 100 μέτρα από το σημείο που ολοκληρώνονται οι εργασίες του φράγματος, τεράστιοι όγκοι φερτών υλικών από την τελευταία βροχόπτωση μαζί με αρκετό όγκο υδάτων, εισχώρησαν σε μέρος της λεκάνης συλλογής υδάτων συμπαρασύροντας ότι βρήκαν μπροστά τους, με αποτέλεσμα να αποκολληθεί σημαντικό τμήματος μέρους του φράγματος.
Το ερώτημα τώρα είναι οι πολιτικοί που έχουν επισκεφθεί το τεράστιο έργο, αν θα συνδράμουν για την αποκατάσταση των ζημιών και να προχωρήσουν στην οριστική υλοποίηση του έργου...Κι αυτό διότι είχαν τολμήσει τότε να έρθουν ακόμα και με ελικόπτερο για να φωτογραφηθούν στο έργο...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη