google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

ΤΟ ανέσπερο Φως της Αναστάσεως γέμισε τις λαμπάδες των πιστών κατά την Αναστάσιμη Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου Κυπαρισσίας ο Σεβ. Μητροπολίτης Τριφυλίας-Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος ψάλλοντας αργότερα το Χριστός Ανέστη και το Αναστάσεως ημέρα...
Ο Μητροπολιτικός ναός πλημμύρισε από κόσμο, με την τελετή να παρακολουθούν πιστοί και επισκέπτες που με ευλάβεια έστειλαν τον μήνυμα της Ανάστασης στις καρδιές όλων, με την νίκη του Κυρίου επί του θανάτου και την νίκη της ζωής και του φωτός έναντι του σκότους. 
Η Κυπαρισσία πάντως μεταμορφώθηκε με το Χριστός Ανέστη από νύχτα σε μέρα με τα βεγγαλικά, τα φωτεινά φανάρια που φώτισαν τον ουρανό αλλά κυρίως την ενότητα εορτασμού της βραδιάς.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Μήνυμα ενότητας σε Ελλάδα και Ευρώπη από τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας Τριπλές ευχές, προς την πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό, προς την ευρωπαϊκή οικογένεια και τον κόσμο όλο, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, αμέσως μετά το «Χριστός Ανέστη». «Το ανέσπερο φως της Ανάστασης και ο συμβολισμός του Πάσχα να φανερώσουν: Στην Πατρίδα μας και στον χειμαζόμενο Λαό μας, το πέρασμα από την εποχή της κρίσης στην εποχή της ελπίδας και της δημιουργίας. Στην Ευρωπαϊκή μας Οικογένεια, το πέρασμα από την σημερινή στασιμότητα και αμηχανία στην επίτευξη του τελικού σκοπού της, την ουσιαστική της θεσμική εμβάθυνση και ομοσπονδιακή ενοποίηση με επίκεντρο τον Άνθρωπο.
kyparissianews.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη