google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΑΥΤΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΚΑΥΤΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Την Τρίτη 2 Μαΐου 2017 στις 13.00 το μεσημέρι συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας. Στα κύρια θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνεται η πρόσληψη πληρεξούσιου δικηγόρου και η ανάθεση του δικαστικού χειρισμού της υπόθεσης Energa και Hellas Power. Mάλιστα, οι υπεύθυνοι των εταιρειών Energa και Hellas Power οφείλουν στο Δήμο Τριφυλίας το ποσό των 36.282,47 ευρώ, που αφορά σε Δημοτικά Τέλη Καθαριότητας, Φ.Η.Χ. και Τ.Α.Π., το οποίο παρανόμως κατακράτησαν και δεν απέδωσαν ως όφειλαν. Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:
  • Έγκριση δαπανών & ψήφιση διάθεσης πιστώσεων προϋπολογισμού Δ. Τριφυλίας, οικ. έτους 2017.
  • Τροποποίηση προυπολογισμού Δ.Τριφυλίας, οικ.έτους 2017 (εισήγηση προς το Δ.Σ.)
  • Ορισμός δικηγόρου για τον χειρισμό των ακολούθων διαδικασιών σε σχέση με την υπόθεση «ENERGAKAIHELLASPOWER»: 1) διαδικασία απόδοσης συνολικού χρηματικού ποσού 282,47 ευρώ σύμφωνα με το Ν. 4312/2014, 2) άσκηση Αγωγής κατά των κατηγορουμένων και των εταιριών τους, για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης του Δήμου, καθώς και για την περαιτέρω αποζημίωση της προκληθείσας περιουσιακής ζημίας του Δήμου (τόκοι, προσαυξήσεις, δικαστικά έξοδα κ.λπ.), 3) λήψη ασφαλιστικών μέτρων συντηρητικής κατάσχεσης κ.λπ. κατά των αντιδίκων και 4) εκπροσώπηση του Δήμου μας ως πολιτικώς ενάγοντος στην κατ’ έφεση ποινική δίκη, ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών
  • Επικύρωση πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού «Επέκταση – Επισκευή Νεκροταφείων ΔΕ Φιλιατρών»
  • Σύνταξη τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού, Δήμου Τριφυλίας, Α΄ τρίμηνο οικ. έτους 2017
  • Έγκριση πρακτικού ελέγχου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του έργου «Ανάπλαση Κοινοχρήστων Χώρων Τ.Κ. Καλού Νερού»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη