google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Με 4 εκδηλώσεις  θα δώσει το παρόν στον πολιτιστικό Αύγουστο  ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών.
Την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017 θα πραγματοποιηθούν οι αγαπημένες εικαστικές δραστηριότητες των παιδιών μέσα στα πλαίσια του «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ».  Παιδιά από την ηλικία του νηπιαγωγείου μέχρι και του γυμνασίου  θα περάσουν δύο δημιουργικά απογεύματα ζωγραφίζοντας, κάνοντας κατασκευές, κολάζ και πλαστελίνη. Το διήμερο αυτό θα γίνει  στο Πάρκο της Βλαχέρνας από τις 6.30 το απόγευμα ως τις 8.30 το βράδυ με τις οδηγίες εκπαιδευτικών και εθελοντών.
Οι εκδηλώσεις στο Πάρκο της Βλαχέρνας θα συνεχιστούν με τη «ΒΡΑΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ.. Στη «ΒΡΑΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» θα δώσει συναυλία η Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων και θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς τα τμήματα των ενηλίκων και των εφήβων. Επίσης θα υπάρχει έκθεση με τις δραστηριότητες των παιδιών που πήραν μέρος στο διήμερο «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ».
Για δεύτερη χρονιά ο Σύλλογος Φιλοπροόδων μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών, την Τρίτη 8 Αυγούστου, στις 10.00 το βράδυ στο Πάρκο της Βλαχέρνας οργανώνουν μια βραδιά ROCK μουσικής με σκοπό να αναδείξουν νεανικά μουσικά συγκροτήματα που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Η εκδήλωση θα έχει είσοδο 3 €.
Ο κύκλος των εκδηλώσεων του Συλλόγου Φιλοπροόδων θα κλείσει με την εμφάνιση της φιλαρμονικής και τμημάτων του χορευτικού του στην Πλατεία της  πόλης την Τετάρτη 9 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ..   Επίσης το χορευτικό τμήμα των ενηλίκων του Συλλόγου θα εμφανιστεί στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ τη Δευτέρα 28 Αυγούστου στην Πλατεία των Φιλιατρών.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη