google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κυπαρισσία = Δρόμοι χωρίς όνομα , Σπίτια χωρίς αριθμό!!

Κυπαρισσία = Δρόμοι χωρίς όνομα , Σπίτια χωρίς αριθμό!!

  Όλοι οι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, και Σύμβουλοι της Κυπαρισσίας, όλων των εποχών, φάνηκαν ανίκανοι να φτιάξουν το πιο απλό αλλά αναγκαίο έργο:  να βάλουν πινακίδες στις Πλατείες και στους Δρόμους με το όνομά τους, και σε κάθε σπίτι τον αριθμό του, για να τα βρίσκει ο ταχυδρόμος, ο κάθε ξένος, αλλά και ο ντόπιος. Ίσως δεν υπάρχει άλλη πόλη στον κόσμο με τόση χαώδη ανοργανωσιά.   Θαυμάστε τους:
●--Υπάρχουν 3 ή 4 δρόμοι με το ίδιο επώνυμο: Καλαντζάκου, καθώς και η κεντρική Πλατεία. (η οποία έχει και δεύτερο όνομα: Πλατεία Δημοκρατίας)
●--Η Πλατεία Άνω Πόλης δεν έχει όνομα, αλλά ούτε και ξέρουμε αν είναι πλατεία ή δρόμος.
●--Η Πλατεία Αποδήμων δεν έχει πινακίδες (έχει όμως δεκάδες  λακκούβες)
●--Η Πλατεία Πολύβιου Δημητρακόπουλου (Πλατεία ΟΣΕ), δεν έχει πουθενά πινακίδα, αλλά έχει μόνο μία ‘λάθος’ ,που λέει (κι αυτή) Οδός Καλαντζάκου!!! (βρίσκεται  μισοσκουριασμένη πάνω στο κτήριο του ΟΣΕ)
●-Από τους 30 δρόμους της κάτω Πόλης , μόνο οι 3-4 έχουν επαρκή σήμανση. Τα 20-30 δρομάκια της άνω Πόλης, δεν έχουν καθόλου σήμανση, ούτε όνομα.
●---Από τα 800-1000 οικήματα της πόλης μόνο τα 20-30 έχουν αριθμό (!) , ο οποίος  δεν ξέρουμε αν είναι σωστός ή λάθος…

και Δρόμοι χωρίς σήμανση…
●--Στη διασταύρωση ‘Βόνταφον’, η πινακίδα προς Αστυνομία δείχνει άλλα αντ’ άλλων, προς άνω Πόλη!
●--Στη Διασταύρωση Ευαγγελίστριας, όποιος έρχεται από Φιλιατρά, δεν ξέρει προς τα πού πάνε για: Καλαμάτα-Αθήνα-Πύργο. Έχει πέσει η πινακίδα πολλά χρόνια. Πολλοί ξένοι μπερδεύονται και πάνε προς τη θάλασσα…
●---Όποιος μπαίνει στην πόλη και πάει επειγόντως στο Νοσοκομείο, δεν υπάρχουν πινακίδες  στην Κεντρική Πλατεία, ‘προς Νοσοκομείο’.
●---Στην Οδό Μελίου υπάρχει σήμα: απαγορεύεται η στάση και στάθμευση, εμπρός από ένα Φαρμακείο, αλλά όλοι αράζουν, ακόμα και στη στροφή.
●--Στη διασταύρωση προς τα ορεινά χωριά: Βρύσες, κλπ, υπάρχουν 4 διαφορετικές πινακίδες (!!).   
-----Το να φτιάξουν και να τοποθετήσουν σωστές πινακίδες σε πλατείες, σε σταυροδρόμια, και αριθμό σε κάθε σπίτι, είναι εργασία 2-3 ημερών, και τα έξοδα είναι μηδαμινά, μόνο  500-1000 ευρώ.
 Ο    υ π ε ύ θ υ ν ο ς  που δεν υπάρχει τουρισμός, είναι η ανοργανωσιά του Δήμου, δηλαδή είναι ο Δήμαρχος- Αντιδήμαρχοι - Σύμβουλοι ,  που  ε σ ε ί ς  ψηφίσατε.   Πιέστε τους, να βάλουν πινακίδες σε δρόμους και οικίες.
                                      antoniosantonopouloskyparissia.blogspot.gr
 υποσημείωση:
–Ένας βλάκας Αντιδήμαρχος, πριν από λίγα χρόνια , όταν ρωτήθηκε: γιατί δεν βάζει πινακίδες?, έδωσε την εξής δικαιολογία:  Το σπίτι του καθενός είναι ιδιοκτησία, άσυλο, και δεν έχει δικαίωμα ο Δήμος να του ορίσει αριθμό, ούτε να του κολήσει επάνω πινακίδα…(!!!)
 Ο ίδιος αυτός ‘αντιδήμαρχος’ , ήταν όμως πολύ πρόθυμος να ραντίσει με χημικά δηλητήρια όλα τα χορταράκια στα πεζοδρόμια και στον εθνικό δρόμος έως Καλόνερο…

  Το όνομά του δεν έχει σημασία, όλοι τους είναι το ίδιο…… Η βλακεία δεν έχει επώνυμο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη