google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΠΟΨΗ: Όλοι οι ‘κακοί’ να πάνε στο φεγγάρι!

ΑΠΟΨΗ: Όλοι οι ‘κακοί’ να πάνε στο φεγγάρι!

Ο Στέφανος Hawking ξαναχτύπησε! Αυτή τη φορά βρήκε και σε ποιό πλανήτη πρέπει να μετακομίσουν οι γήινοι, για να συνεχιστεί το ανθρώπινο είδος, αφού η γη πάει με μαθηματική ακρίβεια ‘για φούντο’.  Θαυμάστε τον:


 Η γη απειλείται από πολλούς κινδύνους, αλλάζει το κλίμα, αυξάνει η θερμοκρασία, λιώνουν οι πάγοι, μειώνονται τα δάση, εξαφανίζονται τα ζωικά είδη.  Και είναι και πολύ πιθανό να χτυπηθεί  από αστεροειδή…
Ήρθε η ώρα να εξερευνήσουμε άλλα ηλιακά συστήματα. Είναι το μόνο που μπορεί να μας σώσει. Είμαι πεπεισμένος πως οι άνθρωποι πρέπει να εγκαταλείψουν τη Γη.
Να φτιάξουμε βάσεις στη Σελήνη μέσα στα επόμενα 30 χρόνια, και μετά στον Άρη,  για να έχουμε διέξοδο αν κάτι πάει στραβά στη γη, κάτι πολύ πιθανό...  Πρέπει να φτάσουμε έως και στον αστερισμό του Κενταύρου, που βρίσκεται 4,5 έτη φωτός, όπου υπάρχουν φιλόξενοι πλανήτες, που μοιάζουν με τη γη (…) Αλλά επειδή δεν γίνεται αυτό με τα σημερινά μέσα, γι αυτό πρέπει να βρούνε τρόπο να ταξιδεύουν πάνω σε μια ισχυρή ακτίνα φωτός, εκμεταλλευόμενοι την θεωρία του Αινστάιν.(!)
Όλα αυτά δεν είναι επιστημονική φαντασία, αλλά μπορεί να γίνουν πράξη…            
 Και στο παρελθόν οι άνθρωποι αντιμετώπισαν παρόμοιες κρίσεις, και μετακόμισαν σε νέα μέρη της Γης, όπως ο Κολόμβος το 1492 πήγε στην Αμερική. Αλλά τώρα δεν υπάρχει άλλο μέρος στη γη για να πάμε.(!!!)
   
Σχόλια: --Αν ο Στήβεν δεν ήταν ανάπηρος , -πράγμα που προκαλεί συμπάθεια- δεν θα δίναμε τόση προσοχή στις απόψεις του!!    Κι αν δεν ήταν  επιστήμονας, αν τα έλεγε αυτά ένας λαϊκός ανάπηρος, θα τον σχολίαζαν υβριστικά και περιπαικτικά: αυτός δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του, και θέλει να πάει και στον Άρη???…
Αλλά επειδή ο  Χώκινγκ είναι φημισμένος επιστήμονας, γι αυτό θα τον κρίνουμε αυστηρά, διότι όσα λέει είναι άκρως υβριστικά και επικίνδυνα. Είναι σαν να λέει πως: δεν είναι και πρόβλημα αν καταστραφεί η γη, αρκεί να συνεχιστεί το ανθρώπινο είδος σε άλλο πλανήτη. Αυτά που λέει, μας κάνουν να αδιαφορήσουμε για τη γη, να την καταστρέψουμε πιο γρήγορα. Η βλακεία που είπε, έχει τις βαθιές ρίζες της στην Παλαιά Διαθήκη όπου  ο Θεός έφτιαξε τη γη για να την κατακυριέψει ο άνθρωπος.
  Αν τυχόν υπήρχαν συνθήκες ζωής στο φεγγάρι ίδιες με της γης, τότε είναι σίγουρο πως από καιρό θα είχαν πάει εκεί  για να γλυτώσουν όλοι οι πλούσιοι, οι επιστήμονες, και η ‘υψηλή’ κοινωνία.   Εκεί πρέπει να στείλουμε εξορία και τιμωρία  τον Trump, αλλά και τον Χώκινγκ και τους ομοίους του ‘επιστήμονες’ ….
Κι ας αφήσουν τη γη σε μας , σε όσους αγωνιστούν πάση θυσία για να τη σώσουν…
                                                               Antoniosantonopouloskyparissia.blogpsot.gr  
                    
Υποσημείωση:
1. --Ο Χώκινγκ λέει επίσης: δεν είμαι θρησκευόμενος, κατά τη συνήθη έννοια.  Το σύμπαν διέπεται από τους νόμους της επιστήμης. Οι νόμοι μπορεί να αποφασίστηκαν από τον Θεό, αλλά ο Θεός δεν παρεμβαίνει . Η θεωρία του παραδείσου είναι μύθος.  Κάποιος πρέπει να του πει πως  είναι επίσης μύθος ότι ‘ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο και τους νόμους του’. Δεν υπάρχει τέτοιος ‘Θεός’. Το μόνο που υπάρχει είναι το ‘μέτρον’, και όποιος το ξεπερνάει τιμωρείται…  
2. --Ακόμα και το όνομά του γράφεται και προφέρεται λάθος. Το ελληνικό Στέφανος, έγινε ‘Στέφαν’, μετά έγινε  Stephen, αλλά κι αυτό το λένε παραλλαγμένα: ‘Στήβεν’ !   

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη