google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο Α.Ο.Κ ΜΕ 2-4 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΜΙΣΟ

Ο Α.Ο.Κ ΜΕ 2-4 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΜΙΣΟ

ΕΝΑ δυνατό παιχνίδι όπου οι 2 αντίπαλοι τα έδωσαν όλα για όλα, αποτέλεσε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Α.Ο. Κυπαρισσίας και τον Πάμισο, όπου η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των φιλοξενούμενων με τα καθοριστικά τέρματα να έρχονται στο τέλος της αναμέτρησης.
Ο δυνατός ρυθμός με δύναμη κρούσης των 2 μονομάχων άρχισε να παίρνει μορφή προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Μπίσα μετά από ενέργεια στην μικρή περιοχή έκανε το 0-1 για τον Πάμισο, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, παρά τις επιθετικές ενέργειες του Κωσταντόπουλου, Μητρόφ με την βοήθεια του αρχηγού της ομάδας Ανδρουτσή.
Ωστόσο στην επανάληψη ο ΑΟΚ απάντησε γρήγορα με τον Μπακόπουλο από μικρή απόσταση να σουτάρει δυνατά χωρίς να αντιδράσει ο Αντωνόπουλος κάνοντας την ισοφάριση με το 1-1 στο 46ο λεπτό της αναμέτρησης, μόλις είχε αρχίσει το παιχνίδι. 
Πάντως ο Πάμισος αντέδρασε γνωρίζοντας τις αδυναμίες των γηπεδούχων με αποτέλεσμα ο Μπαστακός στο 50ο λεπτό να σκοράρει κάνοντας το 1-2 για τους φιλοξενούμενους. Έτσι τίποτα δεν είχε τελειώσει καθώς ο ΑΟΚ αύξησε την επιθετική ορμή του που έφερε ένα ακόμα τέρμα καθώς ο Μητρόφ μετά από φάουλ κατάφερε να κάνει την νέα ισοφάριση με 2-2 στο 71ο λεπτό της συνάντησης.
Η κόπωση όμως φαίνεται ότι είχε έρθει στους γηπεδούχους παρά την αλλαγή με τον Κοσμά από τον προπονητή, οπότε ο Μπίσα για δεύτερη φορά τρύπησε στην άμυνα του ΑΟΚ και στο 88ο λεπτό διαμόρφωσε το 2-3. Λίγο πριν εκπνεύσει το παιχνίδι όμως στο 90ο λεπτό ο Λαφείρης τελικά επισφράγισε το τελικό αποτέλεσμα με το 2-4. Διαιτητής ο κ. Νικολόπουλος με τους Γκούμα και Αδαμόπουλο.
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ Γ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ, 
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ; Λαμπρόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μητρόφ, Μπακόπουλος, Ντιόπ, Κωσταντόπουλος, Βατσής, Χατζηαράπης, Τσιμόπουλος, Θεοχαρόπουλος,
ΠΑΜΙΣΟΣ: Αντωνόπουλος, Μπερερής, Σταματελόπουλος, Μπαστακός, Φιλόπουος, Μωράκης, Λαφείρης, Βελλής, Δαραμάρας, Ηλιόπουλος, Μπίσα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη