google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ..

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ..

Μια Οφειλόμενη Απάντηση
Λίγες ώρες μετά από τα εγκαίνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Κυπαρισσίας και  λίγες ημέρες μετά την έναρξη των έργων της ανάπλασης της εισόδου των Φιλιατρών, κ Κόλλια , επιλέξατε να μου κάνετε  και νέα επίθεση και είναι από όλους  κατανοητό το κίνητρο σας  .
Αλλά «ώδινεν όρος και έτεκεν  μυν » και ενυπογράφως επιβεβαιώσατε  ότι υπήρξατε εις τον Δήμο ως τυχαίως παρευρισκόμενος. Mας παρουσιάσατε ως έργα σας κρυπτόμενος πίσω από έργα που προετοίμασαν άλλοι και πέτυχαν την χρηματοδότηση τους άλλοι ,τα υλοποίησαν άλλοι ,όπως το Λύκειο των Φιλιατρών , το Βιολογικό της Κυπαρισσίας, την ζωαγορά του Κοπανακίου και τον Βιολογικό του Κοπανακίου .
 Παρουσιάσατε  σαν δικό σας έργο και τον Πεζόδρομο του Μαράθου το οποίο ενώ επί των ημερών σας δεν εντάχθει ,μείς  πετύχαμε την χρηματοδότηση του στις 4-12-2014 και το υλοποιήσαμε το 2015 επί των ημερών μας . Αυτό όμως είναι ντροπή !!!
 Όσον αφορά τη μελέτη για το Δημοτικό κατάστημα Πύργου εσείς δεν την συντάξατε, δεν την καταθέσατε  γιατί απλά τα κάναμε εμείς !!!!και σωστά δεν πετύχαμε την χρηματοδότηση παρότι στην αξιολόγηση επιλέχτηκε ,λόγω ένστασης που κατέθεσε ο Δήμος Πύλου Νέστορος με αποτέλεσμα να χαθούν τα χρήματα και για τους δύο δήμους .(Επισυνάπτονται έγγραφα)
Σε ότι αφορά τη μελέτη για τον Βιολογικό Καθαρισμό των Γαργαλιάνων τον σπρώξατε σε άλλους και αν δεν το έχετε μάθει τελειώνει αλλά αυτό χρειάστηκε εκατοντάδες ώρες δουλειάς , ατελείωτα ταξίδια και 240.000 ευρώ από τα ταμεία του Δήμου για να ολοκληρωθεί .
Αναφερθήκατε  στη μελέτη του δρόμου Γαργαλιάνων  Βάλτας ,που βεβαίως συνεχίσατε ,με τη διαφορά ότι οδηγηθήκατε σε ένα έργο ,που δεν πρόκειται ποτέ υπό τις παρούσες συνθήκες να χρηματοδοτηθεί γι’αυτό εμείς  προσπαθούμε για μικρότερες λύσεις, που είναι εφικτές . Παραλείψατε όμως να πείτε ότι τον τοπογράφο που χρησιμοποιήσατε τον αφήσατε απλήρωτο και μάλιστα προχθές παρέλαβα την αγωγή για να πληρωθεί και φυσικά όπως όλοι γνωρίζουμε δεν είναι ο μόνος .
Είναι φυσικό να μην θυμάστε αλλά μην σας εκθέτουν και οι φίλοι σας.
Για τις παιδικές χαρές των Γαργαλιάνων και της Κυπαρισσίας δεν νομίζω ότι θα θέλατε να ανοίξουμε κουβέντα , δεν σας το συνιστώ.
Έχω δηλώσει κατ επανάληψη ότι η πολιτική είναι μια σκυταλοδρομία ευθύνης .
Όλοι εμείς που κατέχουμε θέση ευθύνης κάποια στιγμή παραλαμβάνουμε και  σε κάποιο σημείο την παραδίδουμε όπως ορίζει η δημοκρατία μας .Ο καθένας μας κρίνεται για το διάστημα της ευθύνης του . Βεβαίως κρατάω στο ακέραιο το δικαίωμα  να αναφέρομαι στην κατάσταση, που παρέλαβα τον Δήμο ,η οποία είναι και η δική μου αφετηρία .

Και μιας κ μιλάμε για αφετηρίες, μου είναι πολύ δύσκολο να ξεχάσω ότι στα Φιλιατρά, στην πόλη σας, αφήσατε το γήπεδο του σταδίου να ξεραθεί και να κυκλοφορούν μόνο οι κατσίκες, ενώ σήμερα η πόλη του Δήμου μας, τα Φιλιατρά έχει δύο γήπεδα που σφύζουν από αθλητική δραστηριότητα , άρτια συντηρημένα, όπου   η ιστορική ομάδα της Εράνης έχει κάνει δύο τουρνουά ποδοσφαίρου με την πλήρη υποστήριξη του Δήμου και βεβαίως έδωσε αγώνα η ιστορική Εθνική ομάδα του 2004 και η Εθνική Ενόπλων .
Επίσης όλοι οι πολίτες θυμούνται ότι οι λακκούβες στους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης των Φιλιατρών  έφταναν πάνω από τον αστράγαλο των περιπατητών και χρειάστηκε να γίνει άμεσο έργο αξίας 50.000 ευρώ για να βελτιωθεί  λίγο η κατάσταση .
Βεβαίως δεν αφήσαμε τους μαθητές του Ειδικού σχολείου –ΕΕΕΚ-των Φιλιατρών να βρέχονται όταν εσείς αδιαφορούσατε, γιατί είσαστε απασχολημένος να δημιουργήσετε το «Δήμο που δεν υπήρχε» , τη στιγμή που οι καθηγητές ικέτευαν εναγωνίως  για  βοήθεια. Και να σας ενημερώσω κ Κόλλια κόστιζε μόνο 7000 ευρώ .
Την φροντίδα στα σχολεία της πόλης των Φιλιατρών μπορείτε να τη διαπιστώσετε μόνος σας αλλά μπορείτε να ενημερωθείτε από όλους τους εκπαιδευτικούς του Δήμου μας για την δουλειά που γίνεται με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών μάθησης.
Είναι περιττό να αναφερθώ στο μεγάλο έργο της ανάπλασης της εισόδου των Φιλιατρών καθώς είναι ορατό από όλους τους πολίτες και φαντάζομαι και από εσάς.
Θα έχετε δει το γήπεδο μπάσκετ και τα προστατευτικά κιγκλιδώματα στο γεφύρι του Χαλαζονίου, όπου έχουν χαθεί πολλές ζωές .
 Θα διαπιστώσατε τη φροντίδα στον αθλητικό χώρο στον Αγρίλη .Θα είδατε την προτομή του αείμνηστου Παπαχριστόπουλου . Τον διάδρομο ΑΜεΑ στην πλατεία θα τον είδατε όπως θα δείτε και την φροντίδα του χώρου του μνημείου στην πλατεία των Φιλιατρών τις επόμενες μέρες.
Θα έχετε μάθει ότι έχουμε συμβασιοποιήσει την ανακατασκευή του αθλητικού χώρου του παλαιού γηπέδου  μπάσκετ στο χώρο των σχολείων Φιλιατρών .
Θα έχετε ακούσει ότι ολοκληρώσαμε την μελέτη για το παλαιό Λύκειο των Φιλιατρών το οποίο, πρώτα ο Θεός, θα δημοπρατηθεί την νέα χρονιά , για το οποίο δεν κάνατε τίποτα και το αφήσατε να καταρρέει .
Σας συνιστώ  να επισκεφτείτε την δεξαμενή των Φιλιατρών, της πόλης σας, και να μας πείτε αν είναι όπως μου την παραδώσατε και καλό είναι να το μάθουν και  οι δημότες μας.
Γνωρίζετε ότι τελειώσαμε την μελέτη ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου του Βυζαντινού Μνημείου του ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στους Χριστιάνους και την παραδίδουμε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση .
Τα χρήματα που υπήρχαν δεσμευμένα για τον δρόμο που οδηγεί στο ναό ούτε που τα πήρατε χαμπάρι .
Αναφερθήκατε  και στην πόλη των Γαργαλιάνων, για την οποίαν οψίμως κόπτεσθε, και στην μελέτη αντικατάστασης του αγωγού του Αλικοντουζίου στον οποίον αγωγό επενδύσατε, τι ακριβώς, ακόμα δεν έμαθα .’Ολοι γνωρίζουμε ότι τη μελέτη ούτε που την ακουμπήσατε και όχι μόνο αυτό, αλλά, η μη ύπαρξη καμίας μελέτης ,ήταν η αιτία να χαθούν τα 200.000 που εγκρίθηκαν  στον σύνδεσμο το 2009 και έκαναν φτερά εξαιτίας της ολιγωρία σας και αλήθεια είναι, όχι μόνο τη δική σας.
Και δεν ξέρω αν γνωρίζετε ότι εμείς προσπαθούμε να την ολοκληρώσουμε και είμαστε  στην διαδικασία της έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων του έργου και είναι αισιόδοξο ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Κυβέρνηση .
Στο επιχείρημα σας για την ακαταλληλότητα των νερών των γεωτρήσεων δυστυχώς  οι αναλύσεις δεν σας επιβεβαιώνουν και δεν ξέρω αν το μάθατε προχωράμε άμεσα για την επάνδρωση δύο γεωτρήσεων στη περιοχή των Γαργαλιάνων που έχουν εγκαταλειφθεί από το 2009. Και μας κάνετε κριτική για τα προβλήματα ύδρευσηςπου αντιμετωπίσαμε, όταν είχαμε την χειρότερη χρονιά λειψυδρίας από το 1992.
Εσείς που δεν κάνατε τίποτα .
Αλλά μιας και ανοίξαμε την κουβέντα θέλω να σας υπενθυμίσω ότι αφήσατε το πιο εμβληματικό Κτίριο της πόλης των Γαργαλιάνων, και εννοώ την Βιβλιοθήκη, με σπασμένα παράθυρα και καλυμμένες τις τρύπες  με χαρτόνια από χαρτόκουτα ,το οποίο ανακαινίσαμε.  Τον ιερότερο δρόμο της πόλης, που οδηγεί στο κοιμητήριο, τον αφήσατε βομβαρδισμένο τοπίο, τον οποίον εμείς άμεσα αποκαταστήσαμε, μαζί με άλλους δρόμους της ΔΕ Γαργαλιάνων, όπως  χωματόδρομους στο Μάραθο που ασφαλτοστρώσαμε  .
Σας γνωρίζω ότι εκτελείται η ανάπλαση της εισόδου της πόλεως των Γαργαλιάνων ,θα δείτε ότι έγινε ο αθλητικός φωτισμός του Γηπέδου Γαργαλιάνων .
Τώρα να σας πω για τη πιλοτική τοποθέτηση φωτισμού LED στις κοινότητες του Μαράθου και του Καλού Νερού, είναι δύσκολο να καταλάβετε. Σας ενημερώνω επίσης ότι τελείωσε η μελέτη καταγραφής του φωτισμού του Δήμου και θα προχωρήσουμε στη σύναψη δανείου από την Τράπεζα παρακαταθηκών και δανείων για την αντικατάσταση του .
Τον τεχνικό σύμβουλο που σας είχε εγκριθεί από το ΕΣΠΑ και την ΕΕΤΑΑ ,τον είχατε ξεχάσει στο συρτάρι σας επί μήνες , τον ενεργοποιήσαμε και προλάβαμε να κάνουμε την ηλεκτρονική καταγραφή των Δημοτικών Κτιρίων καθώς και 6 μελέτες ενεργειακής αναβάθμισης σε δημοτικά κτίρια και είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε πρόταση όταν γίνει η πρόσκληση από το αντίστοιχο πρόγραμμα. Και δημιουργήσαμε το Ενεργειακό πρόγραμμα του Δήμου και γίναμε μέλος του «Συμφώνου των Δημάρχων».
Και βεβαίως τι να πω για την έγκριση που σας έγινε για πρόσληψη Δικηγόρου στο Δήμο την οποία κατ΄ επιλογή προσπαθήσατε να ακυρώσετε και την εξασφαλίσαμε με τη ψυχή στο στόμα τελευταία στιγμή και αφού είχε λήξει η προθεσμία της έγκρισης  .
Στην Κυπαρισσία θα μάθατε ότι ανακαινίσαμε το κτίριο Αλέκος Παπαδόπουλος , ότι αναδιαρθρώσαμε και ανακαινίσαμε το Δημαρχείο, που  ολοκληρώνεται με την εγκατάσταση των δικτύων του ΟΤΕ και θα παραδοθεί στους πολίτες και τους εργαζόμενους του Δήμου μας 
Θα μάθατε ότι έγινε το πεζοδρόμιο μέχρι τα Μυρέικα όπως και αυτό στην είσοδο του Καλού Νερού .Θα μάθατε ότι ανασυστήσαμε την Δημοτική Βιβλιοθήκη Κυπαρισσίας στο χώρο ΕΠΑΛ, αλλάξαμε το Εικαστικό εργαστήρι και το μεταστεγάσαμε σε χώρο του ΕΠΑΛ.και επιλέξαμε τους εκπαιδευτές μετά από διαγωνισμό με στόχο η αξιοποίηση του κ  Γκαρδιακού να αναμορφώσει πολλά δημόσια κτίρια του Δήμου μας δημιουργώντας μια νέα παράδοση .
Θα μάθατε ότι φτιάξαμε καινούργιο γυμναστήριο για τα βάρη και ανακατασκευάσαμε το προαύλιο του Γυμνασίου.
Θα μάθατε ότι ολοκληρώσαμε την μελέτη ανάπλασης της Πάνω Πόλης της Κυπαρισσίας εγκεκριμένη πλέον και από το αρχαιολογικό συμβούλιο.
Πιστεύω θα περάσατε από την περιοχή του Άη Λαγούδη και θα είδατε την ανάπλαση της παραλίας και την αξιοποίηση του τουριστικού περιπτέρου με ΣΔΙΤ (σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα ) που δεν θυμίζει σε τίποτα τον παρηκμασμένο χώρο που μου παραδώσατε 
Θα μάθατε για το έργο της αποκατάστασης του προσήνεμου μόλου του Λιμανιού της Κυπαρισσίας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου που είναι στο προσυμβατικό έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου της νέας προγραμματικής σύμβασης Περιφέρειας Δήμου Τριφυλίας και Λιμενικού Ταμείου .
Βεβαίως θα έχετε αντιληφθεί και τα άλλα έργα που έχει κάνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο οδικό Δίκτυο του Δήμου μας και όσα άλλα είναι σε εξέλιξη να γίνουν σαν αποτέλεσμα της παρουσίας και της συνεργασίας μας .
Δεν μπορώ βεβαίως να μην σας υπενθυμίσω την καταστροφική σας επιλογή που ακολουθήσατε για την αξιοποίηση του Κυπαρισσιακού κόλπου που θα κοστίσει ανεπανόρθωτα στις περιουσίες των κατοίκων της περιοχής αλλά και στο μέλλον του τόπου μας .Και είστε εσείς ο μοιραίος άνθρωπος .
Να σας υπενθυμίσω ότι είναι συμβασιοποιημένα έργα ανάπλασης στο Καλό Νερό και ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Γηπέδου του Κοπανακίου . Έγινε μερική ανάπλαση της εισόδου του Κοπανακίου και πολλές αναπλάσεις σε κοινότητες της ΔΕ Αετού και άλλα έργα σε όλο το Δήμο που ξεφεύγουν από το ενδιαφέρον του παρόντος  σημειώματος.
Υπονοήσατε κάτι για την καθαριότητα αλλά δεν μας είπατε πόσους κάδους και πόσα απορριμματοφόρα προμηθευτήκατε , δεν μας είπατε  πόσες χωματερές είχατε , δεν μας είπατε ποια απόφαση πήρατε για την διαχείριση των απορριμμάτων , δεν μας είπατε αν τολμήσατε να χωροθετήσετε τη περιοχή που θα κάνατε τοπική διαχείριση των απορριμμάτων . Αλλά και όταν τέθηκε το ζήτημα χωροθέτησης δεν συμπεριφερθήκατε σαν Δήμαρχος αλλά ούτε ως υπεύθυνος άνθρωπος δαιμονοποιώντας κάθε προτεινόμενη λύση.Και τολμήσαμε . Πρώτοι από όλους επιλέξαμε την Κεντρική Διαχείριση των απορριμμάτων , παράλληλα ετοιμάσαμε το τοπικό σχέδιο διαχείρισης  και τώρα όλα έχουν πάρει το δρόμο τους .Προμηθευτήκαμε ένα απορριμματοφόρο και προχωράμε και για δεύτερο και προμηθευτήκαμε μέχρι σήμερα 350 κάδους και προχωράμε σε προμήθεια  φορτηγού για τα Φιλιατρά, που δεν έχει, και σε κλαδοθρυμματιστή για να λυθεί το πρόβλημα του δήμου με τα κλαδέματα .
Και βεβαίως όλα αυτά και πολλά άλλα έγιναν με χρήματα από ίδιους πόρους του Δήμου  και την αναλογούσα σε μας ΣΑΤΑ.
Με προκαλείτε για έργα ΕΣΠΑ ενώ γνωρίζεται ότι η προηγούμενη προγραμματική περίοδος ολοκληρώθηκε και η καινούργια καλά καλά δεν έχει αρχίσει ακόμα αφού το πρόγραμμα Leader θα ανοίξει το 2018.
Τώρα να μιλήσουμε για εξωστρέφεια  και προβολή του Δήμου μας, είναι έννοιες και δράσεις άγνωστες σε σας, αρκεί να σας υπενθυμίσω ότι οι λογαριασμοί από Δημοσιεύσεις στην Εφημερίδα Έθνος και από Τουριστικό Γραφείο της Καλαμάτας που μετέφερε Ρώσους Δημοσιογράφους στο Costa Navarino τους αφήσατε απλήρωτους .
Να σας μιλήσω για πρόνοια και αλληλεγγύη είναι περιττό , ο Δήμος μας τώρα είναι ενταγμένος στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας για υποστήριξη των απόρων και των αδυνάτων και επιπλέον δημιουργήσαμε την Δημοτική Τράπεζα Αίματος και τον Οκτώβριο θα γίνει η πρώτη Αιμοδοσία.
Κάνετε κριτική εσείς που υπήρξατε και φυγόπονος αποφεύγοντας να διεκδικήσετε από την ΤΕΜΕΣ την αποζημίωση της Γης σε χρήμα η οποία εκκρεμούσε από το 2007 και καταθέσατε την αγωγή στις 29 Αυγούστου του 2014 ,προτελευταία ημέρα της Δημαρχίας σας, πιστεύοντας ότι θα μου δημιουργήσετε προβλήματα και εχθρότητα με την μεγάλη επιχείρηση του Δήμου μας ενώ εγώ έκανα αυτό που έπρεπε και ήμουν υποχρεωμένος να κάνω, κάτι που δεν έκανε κανείς . Και όχι μόνο αυτό αλλά με προσωπικό μου αίτημα στο Ίδρυμα «καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου» χρηματοδότησε την αναμόρφωση του ναού Γεννήσεως  της Θεοτόκου στην κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων που το ανέδειξε σαν ως Ιστορικό Μνημείο.
Μιλήσατε για φιέστες για ψύλλου πήδημα . Δεν πιστεύω να εννοείται  για την τελετή απόδοσης τιμών των χαμένων αεροπόρων με καταγωγή από τα Φιλιατρά , που δεν αξιωθήκατε  να κάνετε γιατί υποπτεύομαι κάπου αλλού είσαστε απασχολημένος ή τα αποκαλυπτήρια των προτομών των αειμνήστων Λυριτζή και Παπαχριστόπουλου ή τις εκδηλώσεις του Δήμου που οι πολίτες συμμετείχαν από εκατοντάδες έως χιλιάδες
Τους υπαλλήλους του Δήμου μας και τους συνεργάτες μου σαφώς και τους τιμώ και ξέρετε τους τιμώ με ένα τρόπο, που αναδεικνύονται οι ικανότητες τους και η αξιοσύνη τους πράγμα που σεις δεν κάνατε . Μπορεί να κρατάτε καλές σχέσεις με όποιους έχετε αποφασίσει αλλά μην ξεχνάτε ότι οι συνεργάτες σας ,τους οποίους εκθέσατε ανεπανόρθωτα ,ήταν και αυτοί που σας απέσυραν.
 Αναφέρθηκα  γενικώς ότι χάθηκε για το Δήμο μας η περίοδος της Κυβέρνησης Σαμαρά και τώρα εξηγώ ότι αυτό έγινε γιατί δεν υποβάλατε καμία μελέτη για τη δημιουργία βασικών υποδομών , που λείπουν από το τόπο μας για χρηματοδότηση  όταν είναι σε όλους  γνωστό ότι οι περισσότεροι υπουργοί ήταν φίλοι σας και σας περίμεναν. Και  εσείς θυμηθήκατε την αναθεώρηση του Καλλικράτη σε μια περίοδο που δινόταν ο αγώνας για την επιβίωση της πατρίδας και της κοινωνίας . Μην βιαστείτε να βρείτε επιχείρημα γιατί σήμερα  η κατάσταση για την κοινωνία μας είναι πολύ χειρότερη από το 2014 . Αλλά αλήθεια επήγατε στον κ Σαμαρά και του ζητήσατε την διάλυση του Καλλικράτη ;  Είναι ανέντιμο να φορτώνετε την αδιαφορία σας σε άλλους .
 Και για να σας δείξω τη διαφορά μας μια επίσκεψη στην σελίδα της Διαύγειας του Δήμου μας θα δείτε ότι σε όλη σας την θητεία πήρατε 4950 αποφάσεις κ μέχρι σήμερα έχουν αναρτηθεί 9202 δικές μου !!!αν σας λέει αυτό κάτι . Και ξέρετε γιατί ; γιατί ξεχνιόσαστε σε χώρους που κυκλοφορούν άλλου είδους πνεύματα ενώ εμείς δουλεύουμε σκληρά πράγμα που δεν μάθατε να κάνετε στη ζωή σας.
Βεβαίως και δεν λύσαμε όλα τα τεράστια προβλήματα και τις ανάγκες που υπάρχουν στην κοινωνία αλλά είναι επίσης βέβαιον ότι προσπαθούμε και καταφέρνουμε πράγματα περισσότερα από όσα επιτρέπει η εποχή και οι οικονομικές συνθήκες που είναι πολύ χειρότερες από το 2014.
Λυπάμαι πολύ που χρειάστηκε να σας υπενθυμίσω μερικά μόνο γεγονότα από την θητεία σας , δεν είχα πρόθεση να το κάνω ,αλλά δείξατε μικροψυχία σε κάθε αλλαγή ,που έρχεται στο Δήμο μας και συστρατεύεστε συνειδητά  με όσους,λίγους ευτυχώς , δεν θέλουν να γίνει τίποτα στο τόπο μας, υπηρετώντας προσωπικές φιλοδοξίες και  ιδιοτέλειες .
 Συγνώμη που ξανακούστηκαν τα καλέμια και τα σφυριά στο τόπο μας αλλά αυτό έπρεπε να γίνει.
Τώρα όσον  αναφορά την επιστροφή μου στο ιατρείο μου οφείλω να σας υπενθυμίσω ότι όλη μου την ζωή την έζησα από την εργασία και την επιστήμη μου στην οποίαν αφιερώθηκα και δεν  λαθροβίωσα  σε πολιτικούς διαδρόμους Και σας αποκαλύπτω ότι επιθυμώ να με αξιώσει ο θεός να ολοκληρώσω την επαγγελματική μου δραστηριότητα σαν γιατρός όταν εγώ ή οι συμπολίτες μας αποφασίσουν γι αυτό . Γιατί κ Κόλλια σε κάποιους ανθρώπους λείπω αναστέλλοντας την εκτέλεση  του επαγγέλματος  μου πράγμα που εσείς  ποτέ δεν καταφέρατε.
Τέλος θα ήθελα να διευκρινίσετε αν επιμένετε να προτιμάτε τον κ. Τσίπρα να κυβερνά τον τόπο μας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως μας ανακοινώσατε στην οικία του Προέδρου του Χαλαζονίου κ Τσούλου εις επήκοον όλων,  με ότι αυτό σημαίνει για τη πατρίδα μας ,τιμώντας τη παράταξη που σας ανέδειξε και σας εμπιστεύτηκε .

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη