google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΚΟΥΤΣΟΥΛΗ-ΜΑΡΑΒΕΛΗ ΚΑΤΑ ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑ

ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΚΟΥΤΣΟΥΛΗ-ΜΑΡΑΒΕΛΗ ΚΑΤΑ ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑ

Ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ του προέδρου και δημοτικών συμβούλων με αφορμή την καταγραφή πρακτικών σε συνεδριάσεις που στην αποτύπωση απέχουν απο τις τοποθετήσεις των συμβούλων. Το κλίμα φορτίστηκε έντονα όταν ζήτησαν τον λόγο στελέχη παρατάξεων της μειοψηφίας για τον σεβασμό στα πρακτικά με τους κανόνες λειτουργίας του Σώματος. Τόσο ο Δημήτρης Κουτσούλης από την μείζονα μειοψηφία όσο και η Γιάννα Μαραβελή από την ελάσσονα διαμαρτυρήθηκαν για την φράση του Πρόεδρου του Σώματος κ. Γ. Καλκαβούρα ότι "δεν έγινε και τίποτα" ή ότι "είναι όλα 50-50", διατυπώνοντας αιχμές για καταστρατήγηση του θεσμού, καθώς παρατηρήσεις συμβούλων για το δημοτικό φωτισμό κι άλλα θέματα δεν αποτυπώθηκαν ορθά γράφοντας άλλα αντί άλλων στα πρκατικά. 
Οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ζήτησαν το όνομα του Προέδρου του Δ.Σ. να αναφέρεται στην Διαύγεια, δηλώνοντας ότι η υπομονή τους εξαντλήθηκε. Ο κ. Καλκαβούρας εξήγησε ότι οι θεσμοί τηρούνται σεβόμενοι την διαδικασία, χωρίς όμως να αποτρέψει το κλίμα να φορτιστεί περισσότερο. Ο Δήμαρχος υποστήριξε ότι η ανταλλαγή θέσεων είναι αυτή που καθορίζει την ελευθερία του δημοτικού συμβουλίου, εκτιμώντας ότι είναι το καλύτερο Δ.Σ. που υπάρχουν σε ότι αφορά την θεσμική εκπροσώπηση. 
Πάντως το κλίμα αποφορτίστηκε αργότερα αν και αίσθηση προκάλεσε η απουσία από την συζήτηση του προυπολογισμού τόσο του ΖΑΧΑΡΙΑ Κανελλοπουλος αλλά και του Γιάννη Αδρακτά.
kyparissialive 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη