google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Δωρεάν αποσταγμένο βρόχινο νερό, χωρίς χλώριο!!!

Δωρεάν αποσταγμένο βρόχινο νερό, χωρίς χλώριο!!!

Αμερικάνοι ‘επιστήμονες’ ανακάλυψαν κάτι που έκαναν οι αρχαίοι Έλληνες (και άλλοι λαοί) πριν χιλιάδες χρόνια!!! Πως το βρόχινο ‘θεϊκό’ νερό πίνεται, και είναι το πιο καθαρό και πιο υγιεινό, ακόμα και από το νερό της πηγής.
 Και μάλιστα το έκαναν και μόδα! Και το πλασάρουν με τον γνωστό  αμερικάνικο τρόπο....:«πίνετε ακόμα νερό βρύσης? Είναι σαν να πίνετε νερό από το καζανάκι της τουαλέτας, ανακατεμένο με άλλα χημικά.»
Εννοούν πως το νερό της βρύσης , είναι νερό δεξαμενής, και σωλήνα μερικών χιλιομέτρων , και πως έχει μέσα χημικά πρόσθετα (χλώριο, φθόριο,κλπ) για να προστατευτούμε από μικρόβια- βακτήρια- ιούς, από μόλυβδο, κλπ, για να μην πάθουμε: ηπατίτιδα Α, σαλμονέλα, διάρροιες, κλπ.
 Αλλά και το εμφιαλωμένο νερό πηγής, αυτό που αγοράζουμε μισό ευρώ το μισό λίτρο, κι αυτό έχει υποστεί χημική επεξεργασία, για να μη χαλάει μέσα στο πλαστικό μπουκάλι για ένα ολόκληρο χρόνο!!!  
 Καλύτερο και απ τα δύο, λένε οι Αμερικάνοι, πως είναι το ‘ωμό’ νερό, το raw water ή live water ,δηλ. νερό βροχής , αυτό που δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία, φιλτράρισμα ή άλλη αλλοίωση. Το πουλάνε έτοιμο σε πλαστικά μπουκάλια  (έως και 27 δολάρια το λίτρο!), ή πουλάνε μια ‘ειδική’ συσκευή για να μπορεί ο καθένας να μαζεύει μόνος του απ τη βροχή!!.
Είναι τρελοί αυτοί οι Αμερικάνοι, όπως θα έλεγε ο Αστερίξ.

άλλοι αμερικάνοι ‘επιστήμονες’, λένε πως το βρόχινο είναι επικίνδυνο…!!
Λένε πώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν δεν είναι ελεγμένο, «μπορεί να έχει παθογόνους μικροοργανισμούς, και να επιφέρει μαζικές ασθένειες. Καλύτερα να βάλουμε ένα φίλτρο στο οικιακό νερό, παρά να πίνουμε ωμό, βρόχινο.»
Ο λόγος που το λένε αυτό, είναι γιατί αν μάθουμε όλοι το κόλπο με το δωρεάν  βρόχινο νερό, θα χάσουν δισεκατομμύρια οι εταιρείες που πουλάνε τα εμφιαλωμένα νερά, ακόμα και οι Δήμοι που πουλάνε το νερό του δικτύου ύδρευσης. Ας θυμηθούμε πως ήδη σε μερικές Πολιτείες της Αμερικής απαγορεύεται να μαζεύεις το βρόχινο νερό, ούτε για πότισμα.!! Πρέπει να αγοράζουν όλοι το νερό!!!
Και μάλιστα θέλουν να πουλάνε πλαστικά μπουκάλια μιάς χρήσεως!  Έβαλαν άλλους ‘επιστήμονες’ που λένε, «να μην ξαναγεμίζουμε τα πλαστικά μπουκαλάκια με νερό βρύσης, διότι  μετά από πολλή χρήση απελευθερώνονται  μικρόβια , περισσότερα απ όσα έχει μια λεκάνη τουαλέτας!»
  Είναι θεότρελοι και επικίνδυνοι αυτοί οι Αμερικάνοι…

τέλος στα πλαστικά μπουκαλάκια!
--Όμως εμείς, που έχουμε λογική, θα μαζεύουμε το βρόχινο δωρεάν νερό, και  δεν θα ξαναγοράσουμε πλαστικό μπουκάλι. Θα γλυτώσουμε εκατομμύρια, και θα γλυτώσει το περιβάλλον από τα πλαστικά. Και δεν χρειάζεται ειδική συσκευή.   Απλώς βάζεις μια κατσαρόλα στη βροχή, σκεπασμένη με ένα πανί.  Αυτό έκαναν για χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι, ιδίως στα νησιά, και στα καράβια οι ναυτικοί !!! Αυτό έκαναν και στα χωριά μέχρι πριν λίγα χρόνια οι ελληνίδες νοικοκυρές. Με αυτό μαγείρευαν.

το βρόχινο νερό είναι αποσταγμένο!
 Κάθε στιγμή  , κάθε ώρα, σε όλη τη γη εξατμίζονται χιλιάδες τόνοι νερού από τις θάλασσες και τα ποτάμια, γίνονται σύννεφα,  και κατόπιν πέφτουν στη γη δωρεάν ως βροχή,  μια αληθινά ‘χρυσή’ βροχή!!!  Είναι η ίδια διαδικασία με αυτήν που κάνουμε  απόσταξη στο τσίπουρο.
Το νερό αυτό είναι καλύτερο και  από το νερό της πηγής που ίσως έχει μολυνθεί από τα χημικά φυτοφάρμακα που έχουμε ρίξει στη γη.
Και είναι ‘γλυκό’ νερό. Ας θυμηθούμε τη γεύση που έχει, όλοι μας έχουμε πιεί μερικές στάλες βροχής.. (ενώ τα δάκρυα είναι λίγο αλμυρά).

η απάτη με τον αγιασμό του παπά
Ό,τι κάνουν οι εταιρείες που εμφιαλώνουν το νερό πηγής σε πλαστικό (!)…
ό,τι κάνουν οι δήμοι που δηλητηριάζουν το νερό με χλώριο….…
ό,τι κάνουν οι αμερικάνοι που πουλάνε ‘παπορίσιο’ το βρόχινο νερό….
κάτι παρόμοιο –αναλογικά- κάνει και ο παπάς με τον αγιασμό…
Κάθε χρόνο στα Φώτα, αλλά και κάθε πρώτη του μηνός, γίνεται ο Αγιασμός των υδάτων. Το νερό αυτό το βάζεις στο γυάλινο μπουκάλι και δεν χαλάει για πολύ χρόνο, δεν μουχλιάζει, δεν βρωμάει!!. Αλλά ο λόγος δεν είναι πως το άγιασε ο παπάς, αλλά πως έχει μέσα άρωμα από  β α σ ι λ ι κ ό !!! Είναι μια αρχαία ελληνική ‘πατέντα’ για να διατηρείται το νερό!!! Οι παπάδες και οι χημικοί που δεν αποκαλύπτουν το μυστικό αυτό, διαπράττουν έγκλημα.
 Ο καθένας μπορεί να φτιάξει ‘αγιασμό’, και μάλιστα με βρόχινο νερό, όχι με χλωριωμένο όπως κάνει ο παπάς. Το αποθηκεύεις σε γυάλινο μεγάλο δοχείο, σε σκιά, και πίνεις για  βδομάδες και μήνες αγνό νερό. Αρκεί να ζουπήσεις λίγα φύλλα βασιλικού, και να ρίξεις μέσα 2-3 σταγόνες …  
   Μην ξαναγοράσετε νερό σε πλαστικό μπουκάλι!
    όταν συμβεί στα πέριξ , βροχή να πέφτει, πίνουνε όλοι αγιασμό
                                             antoniosantonopouloskyparissia.blogspot.gr
υστερόγραφα:
1. --Όταν λέμε βρόχινο νερό, εννοούμε να είσαι στη φύση, και όχι το πρώτο-πρώτο της βροχής, αλλά μετά από λίγη ώρα. Άμα είσαι δίπλα από διυλιστήριο ή από φουγάρο βιομηχανίας, τότε το βρόχινο νερό είναι δηλητήριο…
2. --Οι παπάδες όταν αγιάζουν στα ‘Φώτα’, γιατί βάζουν τα κέρματα μέσα στο τσίγκινο δοχείο με τον αγιασμό??? Δεν καταλαβαίνουν πως είναι ιεροσυλία??? Εκτός κι αν θέλουν να μας δείξουν πως ο βασιλικός σκοτώνει όλα τα μικρόβια…
 --Κάποιος είχε βάλει τον αγιασμό του παπά σε πλαστικό από αναψυκτικό sprite, αλλά μπέρδεψε το μπουκάλι και ράντιζε τους πιστούς με γκαζόζα!  
3. -Η απάτη που γίνεται με τα πλαστικά μπουκαλάκια, φαίνεται και στο ότι δεν αναγράφουν φανερά την χημική επεξεργασία, πως δηλ. έχει πρόσθετα. Αλλά το λένε έμμεσα: είναι εμφιαλωμένο σύμφωνα με τις οδηγίες του νόμου:234?56-8!32
4. --Αν λουστείς με θεϊκό νερό, τα μαλλιά λάμπουν.  Είναι και αφροδισιακό… Άμα πιείς λίγο, σου σηκώνεται. Άλλωστε απ αυτό πίνουν κι όλα τα πουλάκια…
5. -- Κι ένας τρόπος για να ‘βγάζουμε’ το χλώριο από το νερό της βρύσης. Βάζουμε το νερό σε μια μεγάλη γυάλινη ντραμουζάνα, όχι αεροστεγώς κλειστή, να παίρνει λίγο αέρα.  Σε λίγες ώρες  φεύγει από μόνο του το χλώριο…

--Το χλώριο φέρνει ‘αλτσχάιμερ’, χαλάει τη μνήμη, χαζεύει… Πιές για λίγες μέρες βρόχινο νερό, και θα καταλάβεις τη διαφορά…

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη