google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΠΟΡ- ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΣΠΟΡ- ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ


ΜΕ εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό Γυμναστήριο Τάκης Αδαμόπουλος στην Κυπαρισσία παρουσία πλήθος γονέων και φίλων του αθλήματος, οι ετήσιες εξετάσεις του Αθλητικού Γυμναστικού συλλόγου Ταεκβοντό Κυπαρισσίας με τους νέους αθλητές να δίνουν αγωνιστικό παρών. Στις εξετάσεις εκτός από τις καθιερωμένες διαδικασίες έγινε παράλληλα επίδειξη τεχνικών αυτοάμυνας ενώ ο Προπονητής μάστερ Παναγιώτης Δικαίος μίλησε για την αφοσίωση των αθλητών καθώς και το υψηλό επίπεδο που διατηρεί η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου. Τις εξετάσεις παρακολούθησαν μεταξύ άλλων αθλητές από τον Σύλλογο Άρης Τρίπολης με τον προπονητή τους κ. Γ. Σιάμπο που έμεινε εντυπωσιασμένος από την παρουσία των αθλητών. Αμέσως μετά ακολου΄θησαν οι καθιερωμένες απονομές με το τιμητικό δίπλωμα ενώ ακολούθησε μικρή δεξίωση.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κυπαρισσίας και πρωταθλητής Ελλάδας το 1996-1997 και με διάκριση στην Εθνική ενόπλων δυνάμεων το 2004 Παναγιώτης Αλεξόπουλος εξήρε το έργο του προπονητή Παναγιώτη Δικαίου εκτιμώντας ότι είναι σημαντικό ότι νέα παιδιά συνεχίζουν το έργο του σωματείου με το προπονητή να βοηθά τα παιδιά να διαμορφώνουν προσωπικότητα σε όλα τα επίπεδα, ενώ εξήγησε ότι οι ετήσιες εξετάσεις έγιναν με επιτυχία για τους αθλητές που μπορούν να ανέβουν επίπεδο, ενώ δήλωσε ότι θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του τις προσπάθειες του συλλόγου. Μάλιστα υπογράμμισε ότι θα δίνει την αρωγή του σε τεχνικά θέματα ενώη μεγάλη δουλειά γίνεται στην αγωνιστική ομάδα που έχουν συμμετάσχει σε αρκετά πρωταθλήματα και αποτελούν το μέλλον. Τέλος επισήμανε ότι με τη καθοδήγηση του προπονητή, την συλλογική δουλειά, την θέληση των παιδιών με τους γονείς θα μπορέσουν να ενισχύσουν το άθλημα να προχωρήσει με διακρίσεις στο χώρο του Ταεκβοντό στο άμεσο μέλλον..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη