google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Βράβευση του νεαρού ταλαντούχου μουσικού από την Κυπαρισσία Στυλιανού Καλή

Βράβευση του νεαρού ταλαντούχου μουσικού από την Κυπαρισσία Στυλιανού Καλή

Με μία χαρούμενη συναυλία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 25 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το φετινό, δεύτερο κατά σειρά, Μουσικό Εργαστήριο Χάλκινων Πνευστών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Στο πλαίσιο της συναυλίας έγινε η βράβευση όσων σπουδαστών μουσικής διακρίθηκαν μέσω του προγράμματος της ΚΟΑ «Δικαίωμα στη Μουσική», που υλοποιήθηκε φέτος χάρη στην ευγενική χορηγία του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Ανάμεσα στους σπουδαστές που βραβεύτηκαν ήταν και ο ταλαντούχος μουσικός της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Κυπαρισσίας, Στυλιανός Καλής, ο οποίος έλαβε χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ, που μπορεί να αξιοποιήσει είτε ως ετήσια υποτροφία σε Ωδείο της επιλογής του είτε ως επιδότηση για την αγορά οργάνου και μουσικού υλικού. Ο Στυλιανός διακρίθηκε στο φλάουτο, κατά τη διάρκεια τριήμερου σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στην Κυπαρισσία, στις 4, 5, & 6 Ιουνίου, από το κουιντέτο Χάλκινων Πνευστών & Κρουστών «METALLON» της ΚΟΑ. 
Ο Στυλιανός Καλής, ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί, με μοναδικό ήθος, είναι ένας εξαίρετος μουσικός, με ταλέντο τόσο στο φλάουτο όσο και στο πιάνο. Στην τελετή της βράβευσής του βρέθηκαν δίπλα του οι γονείς του, ο ιερέας Ιωάννης Καλής και η εκπαιδευτικός Αιμιλία Βλάχου, καθώς και φίλοι και συνάδελφοί του από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Κυπαρισσίας (οι Σοφία Αλεξανδροπούλου – τρομπέτα, Βάσω Λιακοπούλου – σαξόφωνο, Βάσω Σαραντάρη – φλάουτο και Θεόδωρος – Μιχαήλ Κωνσταντόπουλος – κλαρίνο), οι οποίοι του ευχήθηκαν και μοιράστηκαν μαζί του τη χαρά της διάκρισης. Ευχόμαστε στο νεαρό μουσικό να είναι πάντα γερός και να είναι η ζωή του γεμάτη μελωδίες, επιτυχίες και διακρίσεις. Με πληροφορίες από το Θάρρος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη