google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Α” ΤΟΠΙΚΗ: ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-3....

Α” ΤΟΠΙΚΗ: ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-3....

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει για μια ακόμη αγωνιστική η Κυπαρισσία που πέρασε αλώβητη από την Καλαμάτα επικρατώντας του Ασπροχώματος με 3-0 χωρίς να πραγματοποίησει πάντως καλή εμφάνιση.Η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη καταφέρνει σε ένα ακόμα παιχνίδι να μην δεχτεί γκολ (17 αγώνες συμπλήρωσε) και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία για την κατάκτηση της ανόδου. Επίσης, να τονίσουμε ότι εκτός από τα τρία γκολ είχε και τρία δοκάρια!Από την άλλη, το Ασπρόχωμα μετά το 0-2 είχε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο οι ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.
Στο 13′ ο Ανδρουτσής θα κάνει την σέντρα από αριστέρα, ο Μιτρόφ θα πάρει την κεφαλιά και θα γράψει το 0-1.
Στο 24′ ο Παπαγεωργίου έκανε το σουτ άλλα έδιωξε προσωρινά ο Ζησιμάτος, η μπάλα έφθασε στον Φ.  Παναγόπουλο που με προβολή από κοντά έγραψε το 0-2.
Στο 31′ ο Γιαννόπουλος έκανε την σέντρα, ο Μιτρόφ έπιασε την κεφαλιά αλλά έδιωξε ο Ζησιμάτος στέλνοντας παράλληλα την μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι.
Στο 38′ ο Ηλ. Ηλιόπουλος έκανε την πάσα στον Α. Ηλιόπουλο, ο τελευταίος δοκίμασε το σουτ άλλα έδιωξε ο Ντουγέρογλου.
Στο 48′ ο Κουρούπης έβγαλε όμορφη μπαλιά για τον Ηλ. Ηλιόπουλο που έκανε το σουτ εξ” επαφής άλλα η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του ΑΟΚ.Στο 54΄ο Θεοδωρακόπουλος έκανε το σουτ άλλα η μπάλα για μια ακόμη φορά σταμάτησε στο δοκάρι.
Στο 88′ ο Ανδρουτσής έκανε μια βαθιά μπαλιά για τον Φ. Παναγόπουλο που έπιασε το διαγώνιο σουτ με την μπάλα να σταματάει για 3η φορά στο δοκάρι του Ζησιμάτου.
Στο 89′ ο Ανδρουτσής εκτέλεσε το κόρνερ, φοβερό σουτ – κεραυνός από τον Κόλλια και η μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-3.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπλάνας, με βοήθούς τους Λάμια και Σερεμέτη.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη